Jason Momoa si ve videoklipu zahrál Ozzyho Osbourna. Aquamana inspiroval metal, tvrdí

24. února 2020·Hudba·Karolína Stránská

Jason Momoa je Ozzy Osbourne. Nebo je tomu snad naopak? Fanynky a fanoušci herce Jasona Momoy a Prince temnoty Ozzyho Osbourna jen těžko zvládají toto spojení jejich oblíbených interpretů. Jason Momoa, idol mnoha žen, si Ozzyho zahrál v promoklipu k nejnovějšímu zpěvákovu albu Ordinary man.

V hudebním klipu se Momoa alespoň na chvíli mění na hudební legendu, když v temné kápi řádí u mikrofonu. Není překvapením, že si Ozzyho zahrál právě Momoa. Je totiž velkým fanouškem metalu. Dokonce řekl, že Tool, Metallica a Black Sabbath ho inspirovaly, když přemýšlel, jak ztvární své nejznámější filmové role.

“Aquaman je docela metalový. Je mi jasné, že si to nikdo nemyslí, ale Aquaman je metalový. Své postavy zakládám na metalových písničkách. Aquaman byl inspirován albem Kill ‘Em All od Metallicy. Tvorba Sabbath měla ale na Aquamana také velký vliv,” přiznal Momoa.

Britský rocker Ozzy Osbourne nedávno oznámil, že ze zdravotních důvodů ruší svoje turné po severní Americe plánované na květen až červenec. Osbourne, který nedávno veřejnosti sdělil, že trpí Parkinsonovou nemocí, totiž od dubna nastupuje na asi dvouměsíční léčbu ve Švýcarsku.

Hudba - další články

Doporučujeme