Lewis Capaldi si nebere servítky. Song Nialla Horana z One Direction je sr*cka

23. května 2023·Hudba·Redakce

Lewis Capaldi a Niall Horan. (Foto: Profimedia)

Zpěvák Lewis Capaldi minulý týden vydal nové album s názvem Broken By Desire To Be Heavenly Sent. Právě na něj se nedostala skladba, kterou nazpíval s bývalým členem One Direction Niallem Horanem. Podle jeho slov song vyřadil, protože to byla sr*cka. Přesto by rád navázal spolupráci s dalším členem tohoto rozpadlého boybandu.

Skotský zpěvák se neudržel, když deníku Mirror prozradil, proč z nově vydaného alba Broken By Desire To Be Heavenly Sent vyřadil song s Niallem Horanem. Přestože je to jeho dobrý přítel a věřil, že společná píseň by byla hitem, opak byl pravdou.

Píseň byla pod standardem, na který je Capaldi zvyklý, a tak došlo k jejímu vyřazení. Nebyla dobrá. Byla to velká sr*čka,” uvedl pro Mirror.

I přesto, že s jedním členem bývalého boybandu One Direction to nevyšlo, doufá, že se mu podaří oslovit další. Konkrétně by stál o song s bývalým kolegou Nialla Harrym Stylesem. Jeho ale podle Capaldiho není příliš jednoduché zastihnout. Jsem jeho velký fanoušek. Je to opravdu úspěšný zpěvák. V současnosti největší a je zatraceně sexy,” dodal.

Hudba - další články

Doporučujeme