Jaký zlozvyk má princ William společný s ostatními muži? Jeho manželka ho práskla

8. prosince 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Kensington Royal / Instagram

Vévodkyně z Cambridge při návštěvě Kypru novinářům prozradila, jaký zlozvyk má její manžel princ William. Svým vyjádřením však jasně dokázala, že královský pár se ve skutečnosti doma chová stejně jako ostatní.

Zajímalo vás někdy, jak asi vypadá královský oběd nebo večeře? Pokud se domníváte, že se královský pár schází u profesionálně prostřeného velkého stolu, nemýlíte se. Nicméně to neznamená, že to dělá každý den.

Vévodkyně Kate nyní prozradila, že se její muž chová jako typický muž. Matka tří dětí na svého manžela totiž prozradila, že moc rád jí v obývacím pokoji na gauči. “Jsi s tím jako noční můra,” pokárala prince Willama před zraky novinářů.

William a Kate však nejsou jediným královským párem, který se kvůli svým zlozvykům postrkává. Televizní pořad Entertainment Tonight v listopadu informoval o tom, že vévodkyně Meghan nemůže svého muže Harryho vystát kvůli jeho postoji k šetření životního prostředí. Konkrétně se jedná o zhasínání světel v místnostech.

Princ Harry je totiž přesvědčený, že mu v pokoji stačí mít rozsvíceno pouze jedno světlo, a ne například pět nebo šest, což zase nevadí jeho manželce.

Celebrity - další články

Doporučujeme