Čína s drůbežím masem

4. května 2012·Jídlo a pití·Redakce

Překvapte své blízké čínskou specialitou!

Potřebujeme:

500g kuřecího nebo krůtího masa

Pórek

1 cibule

200g bambusových výhonků

půl papriky červené, půl žluté

1 hlíva ústřičná

1 lžíci Podravka na čínské speciality

2 lžíce sojové omáčky

1 lžíce worcesteru

olej na osmahnutí masa a zeleniny

Postup:

Nejdříve nakrájíme maso na tenké nudličky a okořeníme Podravkou na čínské speciality.

Dále si na nudličky nakrájíme pórek, cibuli, papriku a hlívu ústřičnou.

Na vyšší pánev nalijeme olej a osmahneme maso společně s pórkem a cibulí. Jakmile začíná cibulka zlátnout, přidáme zbytek zeleniny.

Zakápneme sojovou omáčkou a worcesterem . Asi tak 10 minut na mírném ohni podusíme. Na závěr zahustíme škrobem rozmíchaným ve vodě a znovu krátce povaříme.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme