Vyhledávání
Zavřít
Čína s drůbežím masem
Překvapte své blízké čínskou specialitou!
Potřebujeme:
500g kuřecího nebo krůtího masa
Pórek
1 cibule
200g bambusových výhonků
půl papriky červené, půl žluté
1 hlíva ústřičná
1 lžíci Podravka na čínské speciality
2 lžíce sojové omáčky
1 lžíce worcesteru
olej na osmahnutí masa a zeleniny
Postup:
Nejdříve nakrájíme maso na tenké nudličky a okořeníme Podravkou na čínské speciality.
Dále si na nudličky nakrájíme pórek, cibuli, papriku a hlívu ústřičnou.
Na vyšší pánev nalijeme olej a osmahneme maso společně s pórkem a cibulí. Jakmile začíná cibulka zlátnout, přidáme zbytek zeleniny.
Zakápneme sojovou omáčkou a worcesterem . Asi tak 10 minut na mírném ohni podusíme. Na závěr zahustíme škrobem rozmíchaným ve vodě a znovu krátce povaříme.