Dívka sdílela jednoduchý trik, jak naporcovat mango. Podle některých by ale měl být »ilegální«

17. ledna 2021·Jídlo a pití·Barbora Pisingerová

Foto: TikTok / jairatagle

Kdo by si rád nedal šťavnaté a sladké mango? Pro nezkušeného člověka ale může být kvůli veliké pecce oříšek ho správně naporcovat. Dívka jménem Jaira Tagle se stala hvězdou sociální sítě TikTok poté, co zveřejnila snadný videonávod. Některým se ale její metoda vůbec nezamlouvá.

Sociální sítě jsou stále ještě poměrně dost svobodnými platformami, a tak není divu, že se to na nich hemží nejrůznějšími názory. Jak se zdá, lidé se na nich dělí skutečně o pohledy úplně na všechno. Třeba i na to, jak správně naporcovat zralé mango.

Dívka jménem Jaira Tagle zveřejnila krátké video, ve kterém se rozhodla vyzkoušet jednoduchou a podle všeho také efektivní metodu, jak nakrájet toto šťavnaté ovoce. Nejprve vzala do ruky nůž a mango nakrojila po celém obvodu.

Foto: TikTok / jairatagle

Jakmile bylo mango částečně překrojené, vzala do ruky obě poloviny a vší silou s nimi zakroužila kolem pecky, dokud se od ní jedna část neoddělila. Jakmile se mango rozdělilo na dvě poloviny, rozlil se po dívčině tváři nadšený úsměv.

Jak už to tak na internetu bývá, video si okamžitě získalo pozornost tisíců lidí. Mnozí dívce děkovali a dušovali se, že už nikdy toto ovoce nebudou krájet jinak. “Hned zítra to vyzkouším,”dušoval se jeden z komentujících. “Je to velmi jednoduchý způsob, jak jíst mango. Naučila mě ho moje babička,”pochvaloval si další.

@jairatagle

I love tiktok. Never slicing mangoes the other way again 🥭😂 #mango#hack#foodhacks#fyp#foryoupage#tiktoktaughtme

♬ original sound – Jaira Tagle – Jaira Tagle

Našla se ale i řada odpůrců, kteří měli na krájení ovoce svůj vlastní názor. Některým lidem se nelíbilo, že dívka mango v podstatě vyždímala, když ho silně stiskla, a zbytečně ho tím podle nich připravila o chutnou šťávu. Dalším rýpalům zase vadil nepořádek, který tato metoda způsobuje.

“To je neuctivé ke králi ovoce,”postěžoval si další komentující, podle kterého si takové zacházení mango vůbec nezasloužilo. “Masakruješ to mango, mělo by to být ilegální,”souhlasil další. “Promiň, ale tohle je ta nejhorší metoda na světě,”přisadil si další diskutér.

Foto: TikTok / jairatagle

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme