Drůbeží nudličky s cuketou

16. listopadu 2012·Jídlo a pití·Redakce

Využijte cuketu od maminky!

Ingredience

kuřecí prsa, cuketa, rajčata, cibule, olivový olej, sůl, bílý mletý pepř, sušená bazalka

Postup

Rajčata spaříme a oloupeme. Cuketu nastrouháme. Maso nakrájíme na malé kousky či nudličky. Pánev potřeme co nejmenším množstvím oleje a na rozpálené opečeme maso dozlatova. Až je měkké, osolíme, opepříme, vyjmeme je z pánve a udržujeme v teple. Na pánev nasypeme pokrájenou cibuli a osmahneme. Přidáme postrouhanou cuketu, osolíme, přidáme bazalku, podlijeme troškou vody a chvíli podusíme. Nakonec přidáme oloupaná na kousky pokrájená rajčata, promícháme a necháme prohřát. Podáváme s opečeným masem a celozrnnými těstovinami.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme