Grilovaná bramborová směs v alobalu

11. května 2012·Jídlo a pití·Redakce

Tohle fakt zvládnete a budete za hvězdu grilu!

Potřebujeme:

10 kusů malých nových brambor

4 cibule

6 špekáčků nebo párků

3 papriky

10 dkg anglické

10 dkg strouhané nivy

Podravka Natura bramborové variace

 

Postup:

Omyté brambory (můžeme nechat slupku), cibuli, špekáčky nebo párky a papriky nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme nadrobno.

Vše smícháme v míse, okořeníme Podravkou Natura bramborové variace a  rozdělíme do 4 alobalových misek vytřených olejem.

Posypeme strouhanou nivou. Zabalíme do větších kusů alobalu, pevně uzavřeme a grilujeme na roštu asi 30 minut.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme