Grilované kotlety

17. května 2012·Jídlo a pití·Redakce

Hoďte flákotu na gril!

Potřebujeme:

4 kotlety

2 lžíce Podravky Natura grilovací koření

6 stroužků česneku

1 lžíce oleje

100 g anglické slaniny

10 dkg ostré klobásy

1 lžička mleté sladké papriky

Postup:

Kotlety naklepeme a u kosti nařízneme. Okořeníme Podravkou Natura grilovací koření. Prolisovaný česnek smícháme s trochou oleje a touto směsí potřeme kotlety po obou stranách. Dostatečně velké čtverce alobalu nebo alobalové misky vytřeme olejem, do každé vložíme kotletu a poklademe ji plátky anglické slaniny a na kolečka krájenou klobásu. Posypeme mletou sladkou paprikou, dobře zabalíme a grilujeme na roštu asi 15 minut.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme