Králík na česneku

4. dubna 2013·Jídlo a pití·Redakce

Ušák na pekáči? Neplačte, je dobrý!

–          lžička pepře

–          lžička sladké papriky

–          5 stroužků česnek na plátky

–          2 velké cibule nakrájet najemno

–          1 lžíce plnotučné hořčice

–          3 lžíce kečupu

–          sůl

–          2 dcl vody

–          2 dcl oleje

–          rozporcovaný králík

Všechny ingredience smícháme, vložíme do nich králíka a necháme do druhého dne naloženého.

Upečeme doměkka – já pekla pod poklicí, nejdřív na 200 stupňů tak půl hodinky a pak jsem ztlumila troubu na 160 stupňů a nechala dopéct doměkka – tak hodinku,možná trochu víc.

K tomu se hodí bramborový knedlík a špenát – tedy podle měJ

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme