Kuřecí kousky s LAGRISem!

7. prosince 2011·Jídlo a pití·Redakce

Výběr ze soutěže Lagris

750 gramů kuřecího masa, bílá část velkého pórku, 5 lžic slunečnicového oleje, 1 lžíce čínského koření, 2 lžíce sójové omáčky, sůl

moty

Nakrájíme kuřecí maso na menší nudličky a rozpálíme na pánvi olej,na kterém nudličky pomalu usmažíme. Maso ještě během opékání kořeníme pepřem, čínským kořením, sójovou omáčkou a nakonec i solí. Bílou část pórku nakrájíme na kolečka a v poslední chvíli ještě mírně prohřejeme na pánvi s masem a odstavíme z ohně. K masu podáváme kulatozrnnou rýži LAGRIS připravenou dle návodu a červené fazole LAGRIS,které jsme samozřejmě připravili také podle návodu. Talíř strávníkům ještě dozdobíme zeleninou a pak už jen popřejeme:,,Dobrou chut´ ! ". Kuřecí maso s LAGRIS rýží a fazolemi jsme vařila k nedělnímu obědu s vidinou možné výhry té krásné ActiFry fritézy.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme