Vyhledávání
Zavřít
Nakládaný hermelín
Linda vám poodhalí tajemství toho svého nakládaného hermelínu...
Nakládaný Hermelín
základ
Hermelín
Lučina
olivový olej
varianta
s rozmarýnem,pepřem a česnekem
varianta
s cibulí,bobkovým listem a paprikou
Třeba 5 Hermelínů podélně rozkrojíme,vydlabeme,vnitřek dáme do misky,přidáme jednu Lučinu,pepř,česnek,zamícháme a vrátíme zpátky do Hermelínu.Připlácneme k sobě zpátky zas ty dvě rozříznuté půlky a dáme do sklenice s olivovým olejem.Ještě můžeme do oleje přihodit trochu česneku na plátky a dvě tři snítky čerstvého rozmarýnu.
To samé opakujeme s druhou variantou,do přimíchané Lučiny přidáme cibuli a papriku,slepíme,zalijeme olejem,prokládáme sibulí při štosování Hermelínů a přidáme dva tři bobkové listy.
Zavřeme sklenice a čekáme si na změknutí