Pikantní pokušení

10. května 2012·Jídlo a pití·Redakce

Těšte se na báječný hřích!

Potřebujeme:
400 g vepřové kýty

400 g hovězího roštěnce

Podravka na vepřové maso

50 g oleje

200 g cibule

50 g feferonek

5 stroužků česneku

50g nakládaných cibulek

50 g sojové omáčky

40 g hořčice

80 g kečupu

Postup:

Vepřové a hovězí maso nakrájíme na nudličky, smícháme s hořčicí, okořeníme Podravkou na vepřové maso a opečeme na rozpáleném oleji.

Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, nasekané feferonky, lisovaný česnek a orestujeme.

Zakapeme sojovou omáčkou. Na závěr přidáme kečup, sterilované cibulky a krátce prohřejeme.

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme