RECEPT FREKVENCE 1: Rychlokvašky za 24 hodin. Metelesku blesku!

29. července 2016·Jídlo a pití·Redakce

Vůně láku na okurky, to jsou prázdniny a letní víkendy. Vyzkoušejte recept na kyselou dobrotu. V sobotu naložíte, v neděli si pochutnáváte.

Potřebujete:

  • 2 l vody
  • 1 l octa
  • 0,2 kg soli
  • 0,25 kg cukru
  • 3 kuličky pepře
  • 3 kuličky nového koření
  • 3 kousky hřebíčku

Okurky pořádně opereme a propícháme vidličkou. Spolu s kořením naskládáme do velké sklenice. Zalijeme horkým nálevem z octa, soli a cukru. Po 24 hodinách kvašení při pokojové teplotě můžeme chroupat!

RECEPT FREKVENCE 1: Smoothie z okurky a avokáda. Zelená je dobrá!

RECEPT FREKVENCE 1: Kuře na citronu a cuketách

 

Jídlo a pití - další články

Doporučujeme