Vyhledávání
Zavřít
Špenátové lasagne
Zelená lasagním sluší!
Potřebujeme:
400g lasagní
100g anglické slaniny
Podravka na Italské speciality
2 cibule
2 mrkve
1 špenát
300g mletého masa
2 uvařená vejce
3 lžíce hladké mouky
pepř
Postup:
Lasagne uvaříme v osolené vodě. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, poté ji rozpustíme na pánvi a orestujeme na ní nadrobno nakrájenou cibuli a nahrubo nastrouhanou mrkev.
Dále přidáme špenát a dusíme tak dlouho, až se voda téměř odpaří.
Odstavíme a přidáme mleté maso, koření Podravka na Italské speciality, nakrájená uvařená vejce, mouku, sůl, pepř a česnek.
Střídavě vrstvíme do pekáče lasagne a směs. Poslední vrstvou jsou lasagne.Na horní vrstvu dáme několik lupínků másla a zapečeme v troubě. Před koncem pečení můžeme posypat strouhaným sýrem.