Influencerka si roušku na obličej pouze namalovala. Kvůli hloupému videu jí zabavili pas

27. dubna 2021·Koktejl·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock

Pandemie nového typu koronaviru zachvátila celý svět a na většině míst se lidé každý den stále ještě pohybují s ochranou úst a nosu. Influencerka Leia Se se ale rozhodla, že namísto skutečného nošení roušky si ochrannou pomůcku pouze namaluje. S malůvkou pak vyrazila do obchodu na Bali. Všechno navíc natočila a zveřejnila na internetu - a tím si zadělala na pořádný problém. 

Dvojice influencerů Josh Paler Lin a Leia Se pravidelně zásobují své sledující nejrůznějšími vtípky, které natáčejí na videa a posléze zveřejňují. Tentokrát se jim to ale krutě vymstilo.

Dvojice si pro svůj nejnovější kousek vybrala obchod na indonézském ostrově Bali. V zemi je stále povinné nosit na veřejných místech roušku nebo respirátor. To se ale Leia rozhodla porušit.

“Zapomněla si roušku, tak udělala tohle,” stálo v popisku kontroverzního videa. Influencerka si roušku na obličej pouze namalovala a do obchodu vstoupila bez jakékoli ochrany nosu a úst.

View this post on Instagram

A post shared by Niluh Djelantik (@niluhdjelantik)

Dvojice mladých vtipálků celou eskapádu natočila na video a to poté zveřejnila na sociálních sítích. Namísto pobavených reakcí se jí ale dostalo pořádně drsné kritiky, úřady jim zabavily pasy a oba dostali pokutu 1 milion indonéských rupií (necelých 1500 českých korun).

Šéf policie Dewa Nyoman Rai Dharmadi navíc pro oba doporučil deportaci. “Nejen, že porušili nařízení, ale úmyslně provokovali na veřejnosti, takže je jen správně, když budou potrestáni přísněji – nejen pokutou, ale také deportací,” uvedl ve veřejném prohlášení. Leia i Josh se nakonec za své jednání veřejně omluvili a video ze svých profilů stáhli.

Koktejl - další články

Doporučujeme