Měla by na sebe dávat větší pozor. Kočku padající z tribuny zachytili fanoušci do americké vlajky

13. září 2021·Koktejl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Zápas univerzitní ligy amerického fotbalu mezi domácími Miami Hurricanes a týmem Appalačaské státní narušila dramatická událost. Fanoušci si všimli kočky, která visela z horní tribuny a snažila se vydrápat nahoru. Informaci přinesl stadion Hard Rock Stadium na svém Twitteru.

Zápasu mezi Miami Hurricanes a Appalačaské státní by si zřejmě světová média nevšimla. Nebylo v něm nouze o dramatické okamžiky, ale ten nejdramatičtější si pro diváky nepřichystali sportovci, ale kočka, který se zatoulala do horních pater tribuny.

Kočky, která zoufale visela vysoko nad zemí, si postupně začali všímat fanoušci a stadionem to začalo hučet. Někteří si začali celý incident natáčet, jiní byli pohotovější. Ti, kdo byli přímo pod kočkou, popadli americkou vlajku. Fanoušci nahoře se snažili zvíře vytáhnout, ale nemohli na něj dosáhnout.

Byla jen otázka času, kdy se kočka neudrží a spadne. Po několika okamžicích se tak stalo, ale lidé s vlajkou byli připraveni a padající zvíře se jim podařilo zachytit. Jeden ze zachránců ji pak zvedl nahoru a ukázal, že se nic nestalo, stadion vybuchl nadšením.

Pro vyplašené zvíře to bylo ale poslední kapkou. Místo vrnění a poděkování se kočičí zachránce dočkal několika pořádných škrábanců. Stadion Hard Rock Stadium později na svém Twitteru informoval, že je kočka v pořádku a v bezpečí. „Jsme rádi, že díky pozorným fanouškům v sekcích 107,110 a 208 kočka po hrůzném pádu bezpečně přistála. Přejeme kočce, aby se jí ve zbývajících osmi životech dařilo co nejlépe,“ uvedl stadion.

Vedení stadion následně darovalo neupřesněnou finanční částku místnímu útulku a fanouškům doporučil, aby udělali to samé. Jestliže se ptáte, jak zápas dopadl, odpověď neznáme. Zážitek s kočičí skokankou byl pro všechny důležitější, než samotný sport.

Koktejl - další články

Doporučujeme