Mýval se vydal na lup do jednoho z rodinných domů. Fotografie po jeho dopadení baví celý internet

22. července 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Netradičního zloděje dopadli hasiči v americkém městě Dalton. Mýval si myslel, že si v jednom z tamních domů pořídí něco na zub. Bohužel ho zadrželi přivolaní hasiči. Fotografie, která se poté objevila na sociální síti, se okamžitě stala hitem internetu.

Tak tohle ještě daltonští hasiči nezažili. Minulé pondělí byli přivoláni k případu všetečného mývala. Byli jsme zavoláni, abychom pomohli tomuhle chlapíkovi najít cestu ven z domu,” napsali hasiči na svých facebookových stránkách.

K příspěvku také přiložili velmi povedenou fotografii. Na ní drží mývala v rukou jeden z hasičů, a ten si zakrývá obličej jako každý zloděj, který je přichycen při činu.Jak můžete vidět, byl z toho dost rozpačitý,” dodali.

Fotografie se okamžitě stala hitem internetu. Jelikož to vypadá, že mýval se za svůj nekalý čin stydí. Jde ale jen o antropomorfizaci neboli polidštění, kdy přenášíme lidské vlastnosti na zvířata či neživé objekty. Přesto pro mývaly je to typické. Když jsou vyděšení, packami si zakrývají obličej.

Poté, co jsme našemu novému kamarádovi pomohli z průšvihu, jsme ho mohli odvézt a bezpečně vypustit zpět do přírody,  kde snad odteď bude při hledání svačiny méně troufalý,” napsali na závěr příspěvku hasiči.

Koktejl - další články

Doporučujeme