Po probuzení nemohl najít sluchátko. Zjistil, že ho spolkl

17. února 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Muž spolkl ve spánku bezdrátové sluchátko. (Foto: Twitter Kim Tunnicliffe)

Neobvyklý případ se odehrál v Massachusetts. Brad Gauthier (38) se rozhodl jít spát s bezdrátovými sluchátky. Bohužel po probuzení ho čekalo velmi nemilé překvapení. Muž jej nemohl najít a v nemocnici se ukázalo, že se mu zaseklo v jícnu. Informoval o tom server Daily Mail. 

Brad šel spát se dvěma sluchátky, bohužel po probuzení měl v uchu jen jedno a druhé nemohl najít. Rodina se mu smála a vtipkovala, že třeba sluchátko spolkl. “Smáli jsme se tomu, ale pak mi to docvaklo a začal jsem čím dál tím jasněji tušit, že jsem sluchátko zřejmě spolkl ve spánku,” řekl pro server Daily Mail Gauthier.

Během dne také muž pociťoval slabé dýchací obtíže. Vydal se tedy do nemocnice, kde podstoupil rentgenové vyšetření. “Bylo to legrační, když jsem slyšel, jak zdravotnice říká: To přece nemůže být pravda,” uvedl pro Mail Brad. “Pak se vrátila a prohlásila: Zatraceně, vy jste ho spolkl,” popsal.

Lékaři později Bradovi sdělili, že měl obrovské štěstí, že se ve spánku neudusil. Bezdrátové sluchátko mu vyoperovali a muž je tak v pořádku.

Koktejl - další články

Doporučujeme