Pokojíček jako pro panenku: Muž vytvořil toulavé kočce bydlení snů

28. dubna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutetrstock)

Svým domácím mazlíčkům jsou jejich majitelé schopni dopřát cokoli. O to se pokusil Bryan Davides, který pro svou kočičku vytvořil vlastní pokojíček. Nápad si kocour zamiloval a ve svém pokoji tráví hodně času. Informoval o tom server The Dodo.

Opravdu si to užívá stejně, jako dítě, které získalo svůj první pokojíček,” uvedl pro server Bryan. Ten se rozhodl v části ložnice vybudovat ve zdi jednu menší místnost, kde by kocour měl své soukromí. “Bylo to jedno z ideálních míst,” doplnil. Kočičku si majitelé adoptovali z útulku a během pár měsíců se z nich stali nejlepší přátelé.

V místnosti kocourovi položil novou podlahu, upravil obložení, vymaloval a vybavil ho vším potřebným. Pokoj páníček dokonale vymazlil. Najdeme tam dřevěnou postel, židli, malou televizi, mnoho dekorací v podobě uměleckých obrazů a nechybí ani krabice na hračky. Miluje to. Tráví tam hodně času a před spaním si žádá, aby se zapnula televize a on mohl sledovat svoje show, řekl Bryan.

Z fotografií jde vidět, že si nové bydlení kocour opravdu oblíbil. Užívá si to jako malé dítě, které získalo svůj první dětský pokoj,” doplnil pro server muž. Je tedy jasné, že kocourek měl obrovské štěstí a našel u nových majitelů milující domov.

Koktejl - další články

Doporučujeme