Ne všichni milují Vánoce. Tihle slavní je dokonce nesnášejí!

19. prosince 2016·Celebrity·Redakce

Vánoce jsou čas, kdy by se k sobě všichni měli chovat hezky a přátelsky a rozdávat si dárky. Jenže tahle myšlenka náhlého vzplanutí dobrosrdečnosti spoustu lidí také pořádně štve. A patří mezi ně i známé celebrity.

Hugh Grant

Hvězda romantického filmu “Láska nebeská” podědil svou nechuť k Vánocům po svém otci. Oba jsou nezadaní a tak období kolem Vánoc tráví spolu. A nejraději je tráví dovolenou někde v daleké zemi, kde se Vánoce vůbec neslaví. A vrací se většinou až po svátcích.

via GIPHY

Colin Firth

Další slavný britský herec na tom není o nic lépe. Vadí mu hlavně to, že se lidé během Vánoc chovají až příliš pokrytecky. A do úplné nepříčetnosti jej dokáží dovést známé vánoční písničky.

via GIPHY

Ozzy Osbourne

Od hudebníka s temnou pověstí těžko budete očekávat nějakou přehnanou slabost pro Vánoce. Navíc jej bude už do konce života provázet jedna děsivá vánoční vzpomínka. Během svátků v roce 2003 totiž na několik dní upadl do kómatu.

via GIPHY

Noel Gallagher

Také zpěvák skupiny Oasis má pověst drsného chlapíka a nesnáší všechno, co souvisí s Vánoci. Dokonce prohlásil, že se chystá své malé dceři říct o tom, že žádný Santa Claus neexistuje.

Noel Gallagher

Noel Gallagher

Brad Pitt

Hollywoodský idol dokonce takovou zkušenost zažil jako malý chlapec na vlastní kůži. Od té doby se cítil podvedený a z Vánoc měl jen trauma. A určitě si je neužije ani letos, protože je bude trávit bez Angeliny Jolie a společných dětí.

via GIPHY

 

Gérard Depardieu

Francouzský herec se nepovažuje za odpůrce Vánoc, ale prostě se je snaží ignorovat. V jednom rozhovoru řekl, že kvůli Vánocům bývá v rodinách jen stres, kdy se mezi sebou příbuzní hádají a křičí na sebe. Asi nějaká špatná zkušenost.

Gérard Depardieu

Gérard Depardieu

Christoph Waltz

Skvělý herec představující převážně negativní postavy, zůstane záporákem i přes svátky.  Podle něj jsou Vánoce jen marketingový tah a nehodlá ze sebe proto dělat hlupáka, ze kterého budou všichni ždímat peníze.

Christoph Waltz

Christoph Waltz

Celebrity - další články

Doporučujeme