Se zápasníkem Karlosem “Terminátorem” Vémolou se rozešla partnerka: prý kvůli jeho věčným záletům

2. září 2020·Celebrity·Marek Blažíček

Zdroj: instagram.com/karlos_terminator_vemola/

Zápasník MMA Karlos Vémola je po rozchodu s partnerkou Lelou Ceterovou. Ta mu měla dát vale na základě jeho stále trvajících záletů a nevěr. Pár však i nadále spojuje malá dcerka LIli.

S patrně nejznámějším českým MMA zápasníkem Karlosem “Terminátorem” Vémolou se rozešla partnerka Lela Ceterová. Té údajně měla dojít trpělivost s věčnými zálety obávaného zápasníka. Médii proběhl například nedávný incident, kdy bývalá playmate kritizovala Vémolu za to, že byl na soustředění v doprovodu několika děvčat.

Ceterová se jinak evidentně soustředí na výchovu jejich společné dcerky Lili, která pár i nadále spojuje. Jak se popasují s výchovou a případnou střídavou péčí, to ukáže až čas.

O rozchodu se rozhodně nedá říct, že by byl z nejklidnějších, sám Vémola se k němu na svém Instagramu vyjádřil: Jen naši blízcí vědí, jak to mezi námi opravdu bylo. Od teď se budu soustředit jen na Lili, zápasnickou kariéru, a ať jsme s Lelou co nejrozumnější rodiče,“ napsal ke svému příspěvku bijec.

View this post on Instagram

Jen nasi blizci vi jak to mezi nama opravdu bylo? a ja se k nasemu rozchodu dal nebudu nikomu vyjadrovat.. na rozdil od partnerky ja na matku sve dcery zadnou spinu zverejnovat nikdy nebudu o udajnych neverach a pod.. vsechno jednou bohuzel konci byla to vse moje vina i kdyz jsme v tom byly 2? od ted se budu jen soustredit na Lili, zapasnickou karieru a at jsme s @lela_ceterova_official co nejrozumnejsi rodice..??

A post shared by Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola) on

Celebrity - další články

Doporučujeme