Slavný pár z Beverly Hills 90210 potkal stejný osud. Po Brendě onemocněl rakovinou i Dylan

23. března 2017·Celebrity·Redakce

Pamětníci seriálu Beverly Hills 90210 si jistě pamatují na milostný trojúhelník - Brenda, Dylan, Kelly. První dva představitelé k sobě sice cestu našli, ale přáno jim ve filmovém scénáři dlouho nebylo. Dnes toho má Shannen Dohery (45) a Luke Perry (50) společného možná více, než by si přáli. Spojila je zákeřná nemoc a boj o život.

Seriálová Brenda svůj boj začala v únoru 2016 a se svými fanoušky se skrze sociální sítě dělila o zážitky z léčby. Nyní se ale zdá, že Shannen Doherty rakovinu porazila.

V rozhovoru pro Fox News se Luke Perry svěřil s tím, že i on je nyní na náročné cestě v boji proti rakovině. Po vyšetření zvaném kolonoskopie lékaři zjistili, že výrůstky v tlustém střevě jsou zhoubné. „Před dvěma roky mi objevili ve střevě rakovinu, naštěstí v raném stadiu čili to vyřešila jedna operace,“ řekl sám lamač dívčích srdcí a dodal, že nyní se už cítí zdráv.

Svou diagnózu se rozhodl medializovat kvůli manželce svého kamaráda. U ní se bohužel na nemoc nepřišlo včas. Herec proto promluvil o svém tajemství, aby veřejnost vybídl k preventivním vyšetřením. A to i v případě, že se člověk cítí zcela zdráv. „Kdybych býval čekal, mohlo to dopadnout úplně jinak,“ dodal Perry.

Celebrity - další články

Doporučujeme