Fena a kočka se začaly přátelit až na stará kolena. Teď se mazlí každý den

27. února 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reddit/SergieKravinoff

Známe to i z lidské říše. Občas trvá, než k sobě s někým najdeme cestu. Když se tak ale potom konečně stane, najednou nevíme, jak jsme bez tohoto přátelství mohli žít. A přesně takový vztah pojí i labradorku Coco a kočku jménem Mittens! Po letech vlažné tolerance jsou dnes skvělé parťačky.

Máte doma více mazlíčků, které všechny vroucně milujete, oni sebe navzájem až tak nemusí? Nezoufejte, i po letech se může jejich vztah změnit a mohou se z nich konečně stát přátelé. Labradorka Coco a kočka Mittens přišly do stejné domácnosti jen pár měsíců po sobě, obě ještě jako malá mláďátka.

Ačkoli byli Coco i Mittens velmi společenské a mazlivé, co se lidských členů domácnosti týče, sebe navzájem v lásce příliš neměli. Páníčci si nejprve říkali, že k přátelství třeba dojdou, až vyrostou, a později, že to snad přijde časem. Když ale uběhlo už celých 10 let, rodina začala ztrácet naději a smířila se s tím, že kočka a pes prostě přítelkyně nebudou.

Po dlouhých 13 letech však přišlo něco neuvěřitelného. Jejich páníček Tom vstoupil do místnosti a uviděl, že se Mittens a Coco spolu něžně mazlí.

“Nevím, kolik času ještě Coco zbývá, hodně se zpomaluje a vykazuje závažné známky stárnutí. Možná to Mittens může vycítit,” řekl Tom pro server The Dodo. “Mazlí se spolu i několik hodin. Je to teď běžné, obvykle jednou nebo dvakrát každý den,” svěřil se chovatel.

Zábava - další články

Doporučujeme