Roztomilost sama! Bígl hraje na piáno, aby měla holčička na co tancovat

7. listopadu 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Internet si doslova zamiloval roztomilé video, které zachycuje vskutku netradiční hudební večírek. Malé batole totiž projevilo touhu tancovat a na pomoc mu vyrazil překvapivý společník. Rodinný bígl duchapřítomně vyhodnotil situaci, zamířil ke klavíru a předními packami začal mačkat klávesy.

Když přijde na roztomilé děti nebo zvířata, je na sociálních sítích úspěch prakticky zaručen. A co teprve, když se jedná o jejich kombinaci! Proto není žádný div, že se následující video stalo již krátce po zveřejnění mnohokrát sdíleným virálem.

Povedené záběry zachycují malou holčičku, která si právě hraje s dětskou kytarou. Když hračka začne vydávat zvuky, děcko se kroutí a radostně tancuje. Když kytara dohrává, překvapivě pohotově na situaci zareaguje rodinný pes. Ten do té doby nehybně sedí u prosklených dveří a pozoruje dění venku.

Najednou se však sebere a zamíří sebejistě rovnou ke klavíru. Na nástroj umístí své přední packy, začne mačkat klávesy a zvuky klavíru doprovodí i psím vytím. Dítě má ze psova počínání upřímnou radost a do kakofonické změti zvuků se kroutí, jako by šlo o skvělou hubnu.

Legrační záběry zachytil otec malé holčičky a majitel chytrého bígla. Poprvé je na internet pověsil už v dubnu, od té doby získaly více než šest milionů shlédnutí a řada lidí je sdílela na svých sociálních sítích.

Video si můžete prohlédnout tady:

Zábava - další články

Doporučujeme