Týdenní horoskop: Lvi by měli být milejší ke svému kolegovi, Ryby změnit životní styl

6. května 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Co radí hvězdy jednotlivým znamením v oblastech jako je práce, zdraví nebo vztahy?

BERAN

Pozor na neopatrnost. Ta by vás mohla přivést do pořádného průšvihu a maléru. Jakmile v práci dostanete varování od svého nadřízeného, rychle se srovnejte. Někdo by vás mohl třeba natočit a to by rozhodně nedopadlo dobře. Tak si uklidněte nervy a dobře to dopadne. I doma vás ale čeká pořádná zkouška vztahu.

BÝK

Hvězdy prozrazují, že se dočkáte velmi milého překvapení. Myslete na to, že když si v práci nebudete hrát na chytráky před vedením, mohli byste se dočkat i zajímavé finanční odměny. A to se vždycky vyplatí. A vyplatí se začít i pořádně flirtovat a nebát se toho.

BLÍŽENCI

Trápíte se tím, že váš kolega má neustále nějaké připomínky k vašim pracovním výkonům. Je čas, abyste toto téma před ním otevřeli a narovinu se ho zeptali. Nemůžete to pořád jen přecházet, je načase to začít řešit. Ve vztahu se nesnažte odhalit všechna tajemství, je možné, že byste byli zklamaní.

RAK

Tento týden se bude dařit na schůzkách a při získávání nejen nových pracovních kontaktů. Nevydržíte ani chvilku na místě a pořád byste nejraději něco dělali a zařizovali. Aspoň doma se nechte pořádně opečovávat, zasloužíte si trochu klidu a pohody.

LEV

Hvězdy vás nabádají k tomu, abyste byli trochu vstřícnější ke svému novému kolegovi. Nebuďte tolik podezíraví a dejte mu šanci, určitě za to bude vděčný. Doma vás čeká rozhovor, kterému jste se snažili vyhnout a dá se říct, že to bude pořádné peklo. Musíte ale vydržet.

PANNA

Jestli máte pocit, že vás v práci někdo ohrožuje, tak buďte zvláště obezřetní. Nechte si veškeré plány pro sebe a nikomu o nich neříkejte. Připravte se důkladně na prezentaci před nadřízenými, ať pak zaválíte. Doma se vrhněte na úklid, ale pořádek udělejte i ve vztazích.

VÁHY

Snažte se v práci navázat přátelské vztahy s novým kolegou. Vaši pomocnou ruku jistě ocení a vy budete vědět, že kdybyste v budoucnu měli problém, že se máte na koho spolehnout. Společným obědem nebo kávou totiž rozhodně nic nezkazíte.

ŠTÍR

Tento týden byste se v práci mohli dočkat nějakého povýšení a možná si i finančně polepšit. Snažte se na maximum a plně se soustřeďte, ať nic nepokazíte. A pamatujte na to, že by si to zasloužilo malou oslavu s těmi, kdo vás podporovali. Ve vztahu si dejte pozor na politická témata, nemuselo by to dobře dopadnout.

STŘELEC

Hvězdy vás nabádají k tomu, abyste k situaci, která nastane, přistupovali profesionálně. Pokud se něco nepovede, nenechte se tím odradit. Raději na tom pořádně zamakejte, ať z toho příště máte lepší pocit. A makejte i ve vztahu, ten by totiž bez práce také mohl uvadat.

KOZOROH

Jestliže chcete dosáhnout úspěchu, buďte odvážní a zkusit přijít s něčím, co od vás nikdo nečeká. A nebojte se sami něco navrhnout. Neskrývejte svůj talent a schopnosti, je ve vás opravdu velký potenciál. Těšit se můžete i na dokonalé rande, ze kterého by možná mohlo být i něco víc.

VODNÁŘ

Hvězdy vám radí, že je lepší na sebe v práci moc často neupozorňovat. Nadřízení by z toho nemuseli mít vždy radost. Už docela dlouho vás pečlivě sledují. Myslete na to, že mnohem důležitější a podstatnější je to, jak pracujete a ne to, co říkáte.

RYBY

Váš jídelníček je poslední dobou hodně špatný. Nyní je načase ho upravit a najet na správnou životosprávu. Bude to ale chtít hodně pevnou vůli a odhodlání. Jestliže chcete začít sportovat, nepřepalte to na začátku, ať vám odhodlání dlouho vydrží. Vzpomeňte si na to, jak to dopadlo v minulosti a zkuste to mít tentokrát jinak.

 

Zábava - další články

Doporučujeme