Týdenní horoskop: Raky čeká šťastný týden, Panny by si měly dát pozor na podezřelé aktivity

15. dubna 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Co radí hvězdy jednotlivým znamením v oblastech jako je práce, zdraví nebo vztahy?

BERAN

Čekají vás velmi krásné a šťastné dny. Váš pracovní a osobní život prosvítí světlo, úspěch a radost ze života. Neodkládejte ale nepříjemné povinnosti a schůzky. Máte velkou šanci učinit zásadní životní změny, které ale budou dlouhodobé. Rozhodně jsou to ale příjemné změny, takže se toho nemusíte bát.

BÝK

Nenechte se zaskočit špatnou náladou kolegů v práci nebo ve vašem osobním životě. To, že jsou rozhádaní, nemají dobrou náladu a pomlouvají, neznamená, že vy byste se tomu měli podvolit a být na stejné vlně. Neztrácejte dobrou náladu, která na vás rozhodně čeká. Usmívejte se a čerpejte energii v kvetoucím parku.

BLÍŽENCI

Pečujete o svou rodinu a přátelé, ale měli byste myslet i na sebe. Udělejte si radost; odměňte se malým dárečkem, kupte si dobrou kávu a koláč nebo se potkejte s přáteli, které jste dlouho neviděli. Dařit se vám bude v hmotných a finančních záležitostech a při hledání práce nebo brigády.

RAK

Skvělé nápady máte nejen v práci, ale i v osobním životě. Dařit se vám bude prakticky ve všem; ať už v práci nebo osobním životě. Ale musíte se do toho pustit s láskou a důvěrou v úspěch. Jednejte, vyřizujte a seznamujte se. Budete nadšení a šťastní.

LEV

Nové začátky a nový životní směr. To je vaše heslo pro následující dny. Jestliže toužíte po změně v oblasti práce, bydlení nebo financí, tak hurá do toho. Budete úspěšní a šťastní, že to všechno vyšlo.

PANNA

Dávejte si pozor na podezřelé aktivity, u kterých víte, že nejsou reálné. Nenechte se k tomu přesvědčit jen za vidinou snadného zisku. Tudy cesta neveda a navíc byste přišli o dost velkou sumu peněz. Pokud to zvládnete, prožijete poklidné dny s rodinou a přáteli, kteří věci naštěstí vidí z jiného a trochu více reálného úhlu.

VÁHY

Máte před sebou dny, kdy jste neuvěřitelně tvořiví a máte skvělé nápady. Nic pro vás nebude problém a energie máte na rozdávání dostatek. Jednejte klidně a pusťte se do náročných činů. Úspěšně je zvládnete, což vám udělá radost. Pomoci se vám dočká od mužů, kteří jsou vám blízcí.

ŠTÍR

Přichází doba sklizně. Všechno, co jste v minulosti zasadili, nyní budete úspěšně sklízet. V práci si dejte pozor na rušivé myšlenky, které by vás zbytečně odváděly od práce. Dodržujte sliby, které dáváte. Pak vás čeká klidný a pohodový týden.

STŘELEC

V práci to bude velmi stabilní a všechno pojede na jistotu. To platí pro všechny, co se snaží najít nové místo. Za dobrou práci na vás čeká odměna a ocenění. Na účet vám dorazí peníze, se kterými jste moc nepočítali, tím větší radost vám udělají. Odměňte proto sebe i své blízké díky této nečekané odměně.

KOZOROH

Máte od začátku týdne skvělou náladu. To má příznivý vliv nejen na vás, ale i na vaše blízké kamarády i rodinu. Skvělé pocity, radost ze života a překvapení z dobrých zpráv vám vlije krev do žil a novou chuť do života.

VODNÁŘ

Následující dny budou probíhat v klidu a harmonii. Máte pocit, že nemusíte nic řešit a zasahovat do sporů kolem. Je vám totiž jasné, že se vás netýkají, proto není potřeba je vůbec řešit. Dobrá energie ve vás vzbuzuje spoustu pozitivních pocitů. Užívejte si život a podělte se s těmi nejbližšími.

RYBY

Čekají vás skvělé pracovní podmínky a nové příležitosti k osobnímu rozvoji. Nic neodmítejte jen proto, že se bojíte zkusit něco nového. Máte dlouhodobou praxi i vzdělání a můžete ostatním ukázat, co umíte. Tak s chutí a radostí do toho, výsledek všechny nadchne a oslní.

Zábava - další články

Doporučujeme