Útulek nabízí k adopci »nejhorší kočku na světě«

24. ledna 2020·Zábava·Barbora Pisingerová

Foto: Mitchell County Animal Rescue, Inc-North Carolina

"Mysleli jsme si, že je nemocná. Ukázalo se, že je to jenom mrcha." S touto větou nabízí zvířecí útulek Mitchell County Animal Rescue k adopci kočku Perditu, která je prý tou "nejhorší kočkou na světě".

Koček, které zoufale potřebují domov, je na celém světě opravdu požehnaně. Naštěstí se jim mnoho lidí snaží pomoci, poskytuje jim péči a hledá vřelé domovy.

Inzeráty, které nabízejí mazlíčka k adopci, se většinou zaměřují na jeho dobré vlastnosti nebo pohnutý osud a obecně se snaží vykreslit zvíře v co nejlepším světle. Útulek Mitchell County  Animal Rescue z Severní Karolíně zvolil 22. ledna zcela odlišnou strategii – a překvapivě jim to skvěle vyšlo.

Kočku Perditu totiž zaměstnanci útulku vylíčili jako tu “nejhorší kočku na světě”. Navzdory takovému popisku se o ni ale na internetu strhl obrovský zájem. Útulek má v současnosti více než 50 žádostí o adopci Perdity, které postupně posuzuje.

 

Meet Perdita, not for the faint of heart. LIKES: staring into your soul until you feel as if you may never be cheerful…

Zveřejnil(a) Mitchell County Animal Rescue, Inc-North Carolina dne Středa 22. ledna 2020

A co má být na Perditě tak strašného? Mezi její záliby údajně patří zírat lidem do duše, dokud nemají pocit, že už nikdy nebudou opět šťastní, písnička Cat Scratch Fever, film Řbitov zviřátek (kocour Church je údajně jejím hrdinou), lekání lidí nečekanými výskoky, skrývání se v temných koutech, být královnou celé domácnosti a předstírání, že je nemocná (dokonce i veterinář prý pečovatelům potvrdil, že je jenom mrcha).

Naopak prý nesnese růžovou barvu, koťátka, psi, děti, Dixie Chicks, pohádky od Disneyho, Vánoce a objímání.

Vtipný inzerát nakonec oslovil řadu lidí a o Perditu se přihlásily desítky zájemců. Ta tak už jen čeká, až zaměstnanci útulku vyberou toho nejvhodnějšího.

Perdita is not impressed with her new found fame. She is being her spicy self. This video was made this morning. She…

Zveřejnil(a) Mitchell County Animal Rescue, Inc-North Carolina dne Čtvrtek 23. ledna 2020

Foto: Mitchell County Animal Rescue, Inc-North Carolina

Zábava - další články

Doporučujeme