Žena šla nakoupit. V obchodě dostala amok a rozbila 500 láhví alkoholu

30. listopadu 2020·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock.com)

Neobvyklé drama zažili zaměstnanci a zákazníci ve středu v britském řetezci Aldi ve městě Stevenage. Jedna z nakupujících brala z regálu s alkoholem láhve a bezdůvodně jednu po druhé postupně rozbíjela o zem. K incidentu musela být přivolána policie a majitel obchodu škodu vyčíslil na 100 tisíc liber, což je v přepočtu 2,9 milionu korun. Informoval o tom server Novinky.cz. 

Žena podle svědků vešla do obchodu v odpoledních hodinách. Tou dobou bylo na prodejně naštěstí málo lidí a tak žena svým chováním nikoho neohrozila. “Bylo to neobyčejné, nic takového jsem v životě neviděl,” řekl pro The Sun moderátor Lee Clark, který byl u incidentu přítomen. Situaci natočilo několik lidí na mobil.

“Po celou dobu neřekla jediné slovo a v obličeji měla prázdný výraz,” popsal Clark. Jeden z prodavačů se ženu sice pokoušel zastavit. Ta po něm ale hodila láhev ginu a pokračovala dál v devastování sortimentu. Na záběrech jde vidět, že za sebou zanechala obrovskou spoušť. Žena podle místních stihla rozbít okolo pěti set láhví alkoholu.

Nakonec ji zastavila až přivolaná policie. Vedoucí supermarketu následně celou škodu vyčíslil na 100 tisíc liber (přibližně 2,9 milionu korun). Ženu policisté museli převézt do nemocnice, protože byla pořezaná na ruce. Bohužel policie zatím neví, co ji vedlo k tak neobvyklému činu.

Zábava - další články

Doporučujeme