Místo dovolené pobyt v cele. Matka s dcerou zažily po příletu do Dubaje horor

19. února 2020·Články·Redakce

Zdroj: Ellie Holman – Facebook

44letá matka letěla se svou čtyřletou dcerou na dovolenou do Dubaje. Na letišti jí však řekli, že má neplatná víza. Když žena odmítla letět hned nazpět, začaly pro ni ty pravé problémy, kvůli kterým skončila v tamní cele.

Angličanka Ellie Hollman letěla se svou dcerkou Bibi společností Emirates Airlines 13. července 2018. Na tento den nejspíše do konce svého života nikdy nezapomenou. Po přistání v Dubaji ve Spojených arabských emirátech si totiž úředník na letišti všiml, že má žena prošlé vízum. Proto ji požádal, aby si zakoupila okamžitě letenku na cestu zpět do Anglie. Matka však trvala na tom, že její dcerka je po osmihodinovém letu vyčerpaná, tudíž není schopná absolvovat zpáteční cestu okamžitě.

Podle výpovědi ženy došlo k hádce a úředník se začal k ženě chovat hrubě. To si však Ellie Hollman nenechala líbit a jednání muže si natáčela na telefon.

To však neměla dělat, protože natáčení zaměstnanců letiště je považováno za trestný čin. Ženu s jejím dítětem tak odvedli do cely a sebrali jim telefony a pasy.

Později nicméně vyšlo najevo, že žena, která byla údajně potrestána za pořizování záznamu úředníka při hádce, se dostala do problémů ze zcela jiných důvodů. Nabízela totiž kosmetické procedury, konkrétně botox, aniž by měla licenci od příslušných úřadů v Dubaji. Ellie Holman vede soukromou kliniku a médiím po své cestě sdělila, že s ní bylo špatně zacházeno a byla potrestána za něco, za co nemohla. Ukázalo se však, že se pokusila vstoupit do země s prošlým švédským pasem a poté navíc použila iránský pas bez potřebného víza.

Články - další články

Doporučujeme