Seznamka německého ovčáka s králíkem nebo štěňátky. Roztomilá videa se stala hitem internetu

2. května 2022·Životní styl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Německý ovčák a jeho nejlepší kámoš králík? Jasně, že to jde. Dokazuje to pes Rocky, jehož majitel ho v rámci socializace seznámil s králíkem, kachnou nebo dalšími štěňaty. Jak to dopadlo? Odpovídá web Animal Channel.

Rockyho majitel založil svému psímu miláčkovi kanál na YouTube v době, kdy byl Rocky ještě štěně. V té době nahrával videa, kde se pejsek koupal nebo jeho socializaci, kde se potkával s různými zvířaty, od kočky po králíky, kuře či kachnu.

Teprve před pár měsíci se Rocky, který už dávno není štěně, potkal s dalšími štěňaty. Video se brzy stalo virálním hitem a na kontě má už několik milionů shlédnutí. Rocky vstoupí do místnosti, kde na něj čeká pět štěňat. Dívá se na ně a čichá k nim. Pak ale udělá krok zpět a uvědomí si, na co se dívá.

Štěňátka ale nepřestávají vrtět ocásky a přibližují se, aby si k němu přivoněla a pozdravila ho psím způsobem. Některé jejich pohyby sice Rockyho zaskočí, ale ani jednou na ně není agresivní. Stále je očichává a přibližuje se k nim. Snaží se totiž zjistit, co jsou ta malá zvířátka vlastně zač.

Životní styl - další články

Doporučujeme