Biošílenství? Alternativní matka nemocným dětem kape mléko do očí

27. listopadu 2019·Životní styl·Redakce

Zdroj: Instagram/
theunconventionalparent

Partneři Adele a Matt Allenovi patří k těm, kteří odmítají klasickou medicínu a své děti vychovávají alternativní způsobem. Jejich ratolesti nechodí do školy a učí se sami to, co chtějí.

“Když jsou děti nemocné, řešíme to individuálně. Na rýmu děti pijí citronovou šťávu, a když mají třeba infekci oka, stříknu jim tam mateřské mléko,” pro The Sun prozradila Adele, která svým metodám věří.

Rodiče nahradili školu alternativními vzdělávacími pomůckami. Děti po většinu času běhají po lese a mohou také rozhodovat o tom, jaké je jejich pohlaví.

„Trávíme spoustu času v přírodě. Je pro nás mnohem důležitější, aby se toho děti mnoho dozvěděly o zvířatech a rostlinách, než aby měly několik sad plastových hraček,” hájí svou výchovu Adele.

Jak už to bývá, rodina se nesetkala s velkým pochopením. Byla dokonce nucena se z Anglie přestěhovat na Kostariku, kde dříve Adele nějakou dobu žila. Své názory začala Adele poté prezentovat na vytvořeném blogu. Alternativní způsob života se zdá jako dobré téma, a tak rodina našetřila značnou sumu peněz a mohla si tak dovolit se odstěhovat na Kostariku. Tam nyní žijí spokojeně, bez dohledu úřadů, bez lékařů, a hlavně bez názorů a otázek tradičních rodičů.

Životní styl - další články

Doporučujeme