I pejsci mají horoskop. Podívejte se, jak jednotlivá znamení sedí na vašeho chlupáče

15. března 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Profimedia)

Věděli jste, že astrologická znamení ovlivňují i charakter vašeho psího mazlíčka? Podle iReceptář.cz vám psí horoskop poodhalí jeho osobnost, rysy a povahu. Třeba tak i lépe porozumíte jeho gestům.

Beran 🐏  (21. 3. – 14. 4.)

Pokud se váš pejsek narodil ve znamení Berana, tak si buďte jisti, že bude chtít mít dominantní postavení za všech okolností. Také má mnoho energie, takže vám s ním rozhodně nuda nehrozí. Často je i velmi sobecký, neustále bude vyžadovat vaši lásku a nehodlá se o ni s nikým dělit.

Býk 🐃 (21. 4. – 20. 5.)

S chlupáčem, který je v Býku si užijete chvilky pohody a klidu. Pejsek v tomto znamení má rád komfort a bezpečí domova. Rád se mazlí, a tak se s vámi bude často válet třeba na gauči. Bohužel s tím přichází i tvrdohlavost a těžce se vám ho bude vychovávat.

Blíženci ♊ (21. 5. – 21. 6.)

Váš čtyřnohý kamarád narozený v této dekádě je hodně komunikativní, takže počítejte s častějším štěkáním. Tito pejsci rádi zkoumají nové věci, jsou bystří a hraví. Mají také velmi dobrý čich i chuť. Jsou rádi ve společnosti, takže pokud jim chcete pořídit dalšího chlupatého kamaráda, rozhodně neváhejte.

Rak 🦀 (22. 6. – 22. 7.)

Pes narozený v Raku bude po vás vyžadovat neustálou pozornost. Je velmi citlivý, nesnáší násilí a nátlak. Má klidnou a mírumilovnou povahu. Pokud máte děti, tak pes s tímto znamením je ideální volbou.

Lev 🦁 (23. 7. – 23. 8.)

Lev také miluje pozornost a také si ji umí vynutit. Pejsek je hodně odvážný a sebejistý. Ve smečce je vůdcem. Pokud s ním chcete objíždět psí výstavy, tak budete nadšení. Nuda u něj rozhodně nehrozí a také je to přirozený obranář.

Panna ♍ (24. 8. – 23 . 9.)

Tento pejsek vám bude dělat radost, je čistotný, starostlivý a poslušný. Také vyžaduje hodně pozornosti a akce. Může trpět nervozitou, proto je dobré mu dopřát dostatek odpočinku a spánku. Miluje režim, takže určitě ho krmte a venčete přibližně ve stejný čas.

Váhy ⚖ (24. 9. – 23. 10.)

Psi v tomto znamení jsou velice moudří a umí si ve smečce sjednat pořádek. Vaši přítomnost vyžadují minimálně. Jsou roztomilí. Při výcviku musíte být přísní a důslední.

Štír 🦂 (24. 10. – 22. 11.)

Počítejte s tím, že tento pejsek bude trošičku komplikovaný. Občas se vám může zdát, že mu vůbec nerozumíte. Jeho důvěru si nejprve musíte získat, potom vám ale bude velice oddaným a věrným přítelem. Také občas můžete pocítit, že se u něj projeví žárlivost či majetnické sklony. Je výborným hlídačem.

Střelec ♐ (23. 11. – 21. 12.)

Pejsek Střelec miluje dobrodružství a ocení pobyt na čerstvém vzduchu. Bude vás denně dobíjet dobrou náladou, je samostatný. Také je rozvážný a přátelský, proto mu klidně můžete pořídit dalšího čtyřnohého kamaráda. Jediné mínus je pomalý výcvik.

Kozoroh 🐐 (22. 12. – 20. 1.)

Tento psík vyniká obrovskou inteligencí a vše se zvládne naučit velmi rychle. Nerad se mazlí. Je ale věrný a absolutně poslušný. Také vám perfektně pohlídá dům či zahradu.

Vodnář 🌊 (21. 1. –  19. 2.)

Chlupáč narozený ve znamení Vodnáře vám dá o sobě vždy vědět. Je živý, nápaditý, roztržitý a velice přátelský. Vyžaduje také jistou dávku svobody. Výborně spolupracuje při výcviku.

Ryby 🐟 (20. 2. – 20. 3.)

Pokud chcete, aby váš pejsek byl citlivé a láskyplné povahy, tak volte jednoznačně Rybu. Není sice moc aktivní, ale dostane si vás svým vřelým přístupem a intuicí. Umí velmi dobře vycítit, když se necítíte zrovna nejlépe.

Životní styl - další články

Doporučujeme