Na tohle jen tak nezapomenou: Lidé popsali své nejhorší zážitky z líbání

3. března 2020·Životní styl·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Polibky by měly patřit mezi ty nejhezčí zážitky. Ať už jsou výsledkem neovladatelné touhy nebo upřímné lásky k druhému, většinou vyjadřují pozitivní emoce a ten, s kým je sdílíme, si nás musel něčím získat. Bohužel ne vždycky se ale záměr setká s vysněným výsledkem a některé polibky nám tak způsobí lehké trauma. Jak vypadají ty nejhorší líbací zážitky? Lidé se svěřili na internetu.

Možná máte to štěstí a žádné otřesné líbací zážitky nemáte. Buďte si ovšem jistí, že je to spíše výjimka. V době, kdy se polibky staly běžnou součástí randění i dlouhodobých vztahů není nouze o příležitosti, jak se romantická chvilka může pěkně zvrtnout.

V diskuzi na diskuzním fóru Reddit se řada lidí svěřila, že mají za sebou něco opravdu otřesného. Na tyhle zážitky zřejmě jen tak nezapomenou.

Česnek

Nevábný dech může být při líbání pořádný problém. Někdy ale pach doplní ještě i chuť… Uživatel gaziks2 se svěřil, že se mu stalo něco přesně takového. “Holka, se kterou jsem byl, měla k obědu hodně česneku a ten pach i chuť byly opravdu koncentrované. Zvedal se mi z toho žaludek. Překonal jsem se ale a vydržel celých 30 minut líbání. Byl to opravdu zážitek,” napsal.

Potíže s dýcháním

MajorMaxPain zase popsal své potíže s dýcháním. “Mám takový zvláštní problém, nemůžu vydechovat, když se s někým líbám. Nechci někomu vdechnout svůj teplý, vlhký vzduch přímo do obličeje. Takže se líbám, nadechnu se, líbám, nadechnu se a tak dále, dokud moje plíce prakticky nepraskají ve švech. Pak je čas na změnu polohy hlavy,” uvedl.

Jméno ex-přítele

Člověk s přezdívkou schtr0 připomněl, že potíže mohou působit i bývalé lásky. “Dohodli jsme se, že stráví noc u mě a když jsme se líbali, ona zašeptala jméno svého ex-přítele. Dost možná to byl nejtrapnější moment mého života,” popsal svou zkušenost.

Rýma

Zradit člověka může i počasí. “Venku byla zima a mně se začala dělat nudle… Ano, bylo to nechutné. Musel jsem jí to setřít z obličeje, byla úplně zhnusená,” svěřil se autor původního příspěvku. Tento velmi nepříjemný problém je ale velmi častý. Člověku se totiž v podobných chvílích zrychlí tep, stoupne jeho tělesná teplota a tkáně v nose se lépe prokrví.

Stehy v oku

RusticSurgery zase upozornil na to, že ani při milostném vzplanutí není dobré létat v oblacích, ba naopak bychom měli nohama zůstat pevně na zemi. “Je těžké to popsat, ale pomalu jsme šli po ulici a ona se nahnula, že mě poprvé políbí. Moje chodidlo skončilo půlkou na chodníku a půlkou mimo něj, zavrávoral jsem a spadl. Drželi jsme se při tom za ruce, takže jsem ji vyvedl z rovnováhy. Bylo léto a měla na sobě sandále s přezkou na straně. Vykopla nohu, aby udržela balanc a já byl skoro na zemi. Ta přezka se zachytila za mé levé oční víčko. Krvácel jsem jako zapíchnuté prase a skončil jsem se dvěma stehy na levém víčku,” svěřil se.

Alergická reakce

“Šel jsem na rande s holkou, se kterou jsem se v té době vídal, a všechno šlo dobře. Měla trochu zpoždění, protože byl ve městě zrovna nějaký průvod, tak jsem si koupil kafe a tyčinku Twix. O pár minut později dorazila a začali jsme se líbat. Najednou mě odstrčila a dotkla se svým rtů. Zeptala se, jestli jsem jedl nějakou čokoládu a já odpověděl, že ano. Okamžitě začala hledat léky a ukázalo se, že je alergická na kakaový prášek. Při alergické reakci ihned celá oteče,” svěřil se uživatel kite-pirate.

Nevolnost

Velmi nepříjemný zážitek popsal i Homiesexual. “Jedna z mých prvních partnerek si nebyla jistá, jestli je lesba, nebo ne. Nic moc sexuálního nebo romantického jsme do té doby nedělali. Navrhla, že bychom mohli vyzkoušet sex, tak jsem začal s předehrou. Pak se mi ale pozvracela přímo na rty. Byl jsem vděčný, že jsme se nedostali k jazykům, to bych asi umřel na místě,” popsal otřesnou zkušenost.

Životní styl - další články

Doporučujeme