Sestry fenky se od smrti matky neviděly. Teď se šly společně venčit a jejich reakce vás dostane!

4. dubna 2020·Životní styl·Redakce

thesun.co.uk

Jestli máte sourozence, určitě si vzpomenete, jaké bylo si s nimi hrát, když jste vyrůstali. Tihle dva psí sourozenci byli rozděleni krátce poté, co se jich zřekla maminka. Ani jednomu z nich se moc nedařilo socializovat se s ostatními psi. Tak se jejich páníčkové zkontaktovali a něco vymysleli.

Venti Mocha, fenka bígla, nebyla moc kamarádská, když přišlo na cizí psy. Páníček si to vysvětloval tím, že se jeho pes nedokáže socializovat. Ona a její sestra Penny byly od sebe už od malička, kdy se jich zřekla maminka.
Právě kvůli kontaktu se psi se majitel Nicholas Beccari rozhodl, že jí najde kamarádku na venčení a na hraní. Naštěstí Niccolas znal lidi, kteří adoptovali Penny, sestru Venti. Jako vždy byla Venti nadšená, když vyráželi autem. Neměla ale ani tušení, že ji čeká sraz se svou sestrou.
Zprvu byla Venti k Penny nedůvěřivá a moc se netvářila, že by si s Penny chtěla hrát. Netrvalo ale dlouho a oba sourozenci se poznali a začali se škádlit. Po chvilce všude létaly nohy a bylo slyšet jen štěkání. Čím více si spolu fenky hrály, tím intenzivnější zážitek měly.

Společné venčení mělo na obou stranách obrovský úspěch a tak se majitelé rozhodli, že něco podobného brzy podniknou znovu. Psi se nakonec tak unavili, že celou cestu domů spali a nechali si zdát, o tom jak skáčou a koušou svou sestru za uchem.

Životní styl - další články

Doporučujeme