Taxikář vyhrál jackpot. Sledujte jeho reakci, když se dozvěděl, že už nikdy nebude muset pracovat

28. července 2019·Životní styl·Redakce

Foto: Facebook

Ami Riselli (50) z Glucesteru v Anglii už věděl, že svírá výherní tiket. Musel ale zavolat společnosti Camelot, která loterii provozuje, aby se zeptal, kolik vlastně vyhrál. Otec pěti dětí byl obklopen svou rodinou, když zrovna telefonoval. Telefonát se neobešel bez křičení a jásání. Riselli vyhrál jackpot.

Jeho soused Ray Hazell vypověděl: “Šel jsem kolem jejich domu, když najednou přiběhl a vzal mě za ramena. Oznámil mi, že vyhrál jackpot 24 milionů liber. Klepal se jako ratlík. Nemohl se uklidnit. Je to fajn chlap, jsem za něj rád,”  řekl podle portálu The Sun.

Ami vůbec nevěděl, že vyhrál. Dva dny po slosování si lístek vozil v přihrádce auta. Tiket po dvou dnech odnesl do trafiky, kde losy běžně kupoval. Po naskenování tiketu stroj udělal nezvyklý zvuk a Risellimu bylo řečeno, že má shodných pět čísel i s bonusem a že by měl kontaktovat Camelot.  

Po novém roce se celá rodina sešla a Ami volal do Camelotu. Tam mu potvrdili, že vyhrál jackpot 24 milionů liber ( v přepočtu téměř 700 milionů korun).

I když věděl, že vyhrál spoustu peněz, řidič taxi si odjel ještě pár klasických pracovních okruhů a poté se rozhodl s prací skončit.  

Ami Riselli má teď v plánu pořídit si dům s bazénem, Ferrari a udělat si výlet do Las Vegas. Na tiskové konferenci řekl: ” Budou mi chybět všichni moji přátelé z práce. Hrozně jsme se spolu nasmáli. Rozhodl jsem se ale, že s prací s končím, protože teď už můžu.”  

Na oslavách mu dělala doprovod jeho jednadvacetiletá dcera Bethany. “Maminka by byla hrozně ráda,” řekla novinářům. Amiho žena Donna byla nalezena v bezvědomí pod vánočním stromečkem 16. prosince 2013, zemřela na infarkt.

Otec pěti dětí teď plánuje rozdělit svou výhru mezi dcery, devět vnoučat, čtyři sourozence a matku, které bude v únoru 80 let.  

Životní styl - další články

Doporučujeme