Ženy přiznaly, co na ně nejvíce zapůsobí na prvním rande s muži! Někdy stačí pouhá maličkost

30. října 2019·Životní styl·Barbora Pisingerová

Internetové diskuse jsou někdy studnicí překvapivých vědomostí. Pokud se do nich zapojí dostatek lidí, mohou už sloužit jako svého druhu průzkum. A právě toho si byl vědomý anonymní uživatel, který se na diskusním vláknu na Redditu zeptal žen, co v chování jejich partnera je na první schůzce přimělo zatoužit po další.

Na diskuzním fóru Reddit se v jednom vlákně objevila zajímavá otázka. Kdosi se totiž zeptal žen, co je na prvním rande okouzlilo natolik, že zatoužily i po dalším. A diskutérky se neváhaly o své zkušenosti podělit.

„Pamatoval si maličkosti, o kterých jsem mluvila, i když jsem na ně já sama už zapomněla. Taky mi napsal hned po schůzce a řekl mi, že chápe, že jsem se právě ukončila dlouhý vztah a nechtěl by, abych se cítila nepříjemně, ale že by mě rád znovu viděl,“ svěřila se například jedna z nich.

Ukázalo se, že s ní řada žen naprosto souhlasí. „Poslouchal mě a chtěl mě upřímně poznat. Držel mě za ruku a nechal mě jít na vnitřní straně chodníku (což pro mě bylo něco úplně nového). Ale moje nejoblíbenější část je ta, kdy jsme 2-3 hodiny jezdili po městě, povídali si a poznávali se. Bylo to perfektní,“ vzpomíná další.

Někteří mladí muži vyčkávají s textovkou, aby nevypadali moc dychtivě. Zdá se však, že je to velká chyba. Na dámy totiž zpráva ještě tentýž den zřejmě dělá mnohem lepší dojem. „Tohle je spíš už po tom rande, ale nehrál žádné hry a napsal mi ještě ten samý večer, že si to moc užil. To pro mě bylo osvěžující,“ popsala jedna z žen.

[totalpoll id=”333702″]

A další jí hned dala za pravdu. „Napsal mi o něco později a zeptal se, jestli jsem se dostala v pořádku domů. Pak řekl, že by mě rád viděl znovu a navrhl rande příští víkend. Skvělý způsob, jak zaonačit setkání bez hloupých her,“ myslí si další.

Na některé ženy přitom udělal dojem i pouhý dobře zvolený dotyk. „Položil mi ruku na záda a vedl mě davem lidí. Ani nevím, proč to pro mě bylo tak důležité, ale bylo. Jsme spolu 3 a půl roku!“ svěřila se jiná komentující a další ženy a dívky jí daly za pravdu.

Ačkoli jsou někteří muži přesvědčení, že ženy touží po alfa samcích, v neposlední řadě zabodovaly i žádosti o souhlas. „Zeptal se mě, jestli je to OK, když se mě dotkne, a jestli se mi to líbí. Bylo to OK a líbilo se mi to velmi,“ vzpomíná jedna z diskutujících. „Ukázat, že vám záleží na tom, co je vašemu potenciálnímu partnerovi příjemné, je velmi sexy,“ přitakala jí další.

Životní styl - další články

Doporučujeme