Alice Bendová se stala terčem hackerů: Odmítla zaplatit, tak jí smazali Instagram

12. března 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Instagram

Herečka Alice Bendová (45) je na sociálních sítích poměrně dost aktivní. Na Instagramu se jí podařilo nashromáždit bezmála 90 tisíc sledujících a s těmi se dělila o řadu pěkných vzpomínek. 9. března však naráz o všechno přišla.

Na profilu své kamarádky Ivy Kubelkové (41) zveřejnila video, skrz které promluvila ke svým fanouškům. “Ahoj moji fanoušci nebo followeři,” zdraví v něm herečka své příznivce.

“Dneska ráno jsem vstala a měla jsem na mailu zprávu, jakože z Instagramu, že do 24 hodin mi zablokují účet. Z nějakého neznámého důvodu. Tak jsem na to hned reagovala, s tím, že jsem řekla, že není asi ani důvod, aby ho rušili. Bohužel se stalo to, že opravdu účet byl zrušen, ne do 24 hodin, ale do hodiny, a hned posléze mi přišla zpráva na WhatsApp, že můj účet byl napaden hackery a že by bylo dobré, abych zaplatila tisíc dolarů,” popsala herečka na videu.

Bendová tak přišla o všechny fotografie, videa, komentáře a další obsah, ale ztratila i kontakty na své příznivce, kteří ji pravidelně sledovali a komentovali její příspěvky. K videu proto herečka připsala i slovní vzkaz, který Kubelková také zveřejnila na svém profilu. Bendová v něm prosí své fanoušky, aby jí zůstali věrní i na nově založeném profilu.

“Můj profil ke dnešnímu ránu díky Vám čítal 89,8 tisíc sledujících. Bohužel ho napadli hackeři, kteří se mě nejdříve snažili vydírat přes SMS, chtěli, abych zaplatila 1000 $, což jsem neudělala, a v dalších 2 hodinách vše z mého profilu vymazali. Podotýkám, že jsem měla profil normálně zabezpečený. Je mi to strašně líto, ale vydírat se nenechám. Doufám, že mi zůstanete věrni! Mám Vás ráda,” vzkázala herečka v sobotu fanouškům.

View this post on Instagram

Milé a srdečné Alici Bendové smazali hackeři účet a to se nedělá, takže pokud jste jí sledovali, tak tady je její nový @alice_bendova_official ? #Repost @alice_bendova_official with @get_repost ・・・ ⚠️⚠️⚠️⚠️HACKER ⚠️⚠️⚠️⚠️!!!!! Můj profil ke dnešnímu ránu díky Vám čítal 89,8 tisic sledujících. Bohužel ho napadli hackeři ,kteří se mě nejdříve snažili vydírat přes sms,chtěli abych zaplatila 1000 $ ,což jsem neudělala a v dalších 2 hodinách vše z mého profilu vymazali. Podotýkám,že jsem měla profil normálně zabezpečený. Je mi to strašně líto,ale vydírat se nenechám. Doufam,že mi zůstanete věrni❤️❤️❤️❤️! Mám Vás rada!!!! #hacker #hackerman #hackers #profil #folowers #folowerstagram #prohlaseni #strach #hnus #bezmoc

A post shared by Iva Kubelkova (@ivakubelkova) on

Celebrity - další články

Doporučujeme