Andrea Růžičková je na plný úvazek maminkou: Společně se syny upekla narozeninový dort

6. ledna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Andrea Růžičková Kerestešová se syny (Foto: Instagram andrea__ruzickova)

Herečka Andrea Kerestešová Růžičková (36) je na plný úvázek maminkou. Přesně před rokem porodila svého druhého syna Jáchyma. Společně s ním a jeho starším bráškou Tobiášem (3) upekla herečka krásný narozeninový dort. Tříletý syn je prý už i velkým pomocníkem. Informoval o tom server Super.cz.

“Máme to hezky zařízené, protože náš prvorozený syn Tobiáš je velmi opatrný, a Jáchym je opravdu hodně divoký,” popsala pro Super.cz Andrea Růžičková. Starší syn jí už ale pomáhá. “Hlídá nám Jáchyma, když potřebujeme strašně rychle něco udělat. Bere to skutečně velmi zodpovědně a řekla bych, že je to pěkně vyvážené,” dodala pro server.

View this post on Instagram

A post shared by Andrea Ruzickova (Kerestesova) (@andrea__ruzickova)

Kerestešová se proslavila hlavně rolí v seriálu Vyprávěj. Poté hrála i nějakou dobu v Ordinaci růžové zahradě 2. Aktuálně žije s rodinou na venkově.

“Mám to štěstí, že mám v téhle divné době dvě malé děti, tak bych toho stejně moc nedělala. V mém životě se tak nic nezměnilo, snad jen to, že ve městě je to velmi omezující a stresující. Takže jsem ráda, že jsme minulý rok koupili takový chalupo-dům na venkově, tam trávíme většinu času,” uvedla pro Super.cz herečka.

Foto: Instagram andrea__ruzickova

Celebrity - další články

Doporučujeme