Aničce Slováčkové už rostou vlasy i obočí. Bojujeme dál, vzkazuje fanouškům

8. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / anna_julie_slovackova

Je to už měsíc, co byla zpěvačka, herečka a dcera slavných rodičů Anna Julie Slováčková (25) na poslední chemoterapii. Od té doby se zdá, že jde všechno tak jak má a umělkyni dokonce opět začaly dorůstat vlasy a obočí. "Zatím jsou jemné, ale rostou," pochvaluje si na sociálních sítích. 

Zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková bojuje s rakovinou prsu již od loňského podzimu. Operace a všechny chemoterapie už má ale za sebou a pomalu se začíná zotavovat.

Na svém instagramovém profilu se ve čtvrtek pochlubila s velmi optimistickým příspěvkem. “Rostu, rostem, rosteme,” napsala Slováčková a sdílela snímek, na kterém s nadšením ukazuje své opět rostoucí vlasy.

View this post on Instagram

Rostu, rostem, rosteme ? 1 month after chemo. ?? Pořád trochu pštros a na většině hlavy jsou ty vlásky jemný, ale jsou tam ? a co teprve to obociiiii – z toho mam nejvetsi radost ❤️?? No nic – bojujeme dál. ? Jen jsem se chtěla pochlubit svým 1cm ? #cancer #fighter #chemotherapy #hairregrowth

A post shared by ???? ????? ?????????? (@anna_julie_slovackova) on

“Jeden měsíc po chemoterapii. Pořád trochu pštros a na většině hlavy jsou ty vlásky jemný, ale jsou tam, a co teprve to obočí! Z toho mám největší radost,” svěřila se fanouškům a své nadšení vyjádřila i upřímným úsměvem na snímku.

“No nic – bojujeme dál,” dodala dcera Dády Patrasové (64) a Felixe Slováčka (76), která přiznává, že ji stále ještě čeká dlouhá cesta k úplnému zotavení. “Jen jsem se chtěla pochlubit svým 1 cm,” pochvalovala si umělkyně, pro kterou je to velký krok vpřed.

Celebrity - další články

Doporučujeme