Barevná móda Kate Middleton. Žlutá, červená i modrá, princezna výrazné oblečení miluje

2. února 2023·Celebrity·Redakce

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Kate Middleton je módní ikona. Kamkoliv přijde, tam sklízí pochvalu na svůj perfektní vkus. Zajímavé je, že princezna jde ve stopách své tchýně, královny Alžběty II. (†96). Obě ženy totiž milovaly barevnou módu. Pojďte se s Frekvencí 1 podívat, jak to manželce prince Williama sluší.

Černá barva? To v šatníku princezny Kate prakticky nenajdete. Samozřejmě i takovou barvu tam má, ale moc často ji neobléká. Sama totiž ví, že v této barvě působí smutně, nudně, usedleji a taky trochu přísně. A navíc jí přidává roky, a přestože oslavila letos 41. narozeniny, stále vypadá tak trochu jako holčička. Zvláště, když se usmívá, protože úsměv jí pár let ubere.

Co naopak miluje, jsou barvy. Žluté šaty? Není problém. Fialový kostýmek? Jasně, proč ne. Pastelové kostýmky, šaty či doplňky princezna zbožňuje. To ostatně měla společné i s královnou Alžbětou, která byla svými výraznými kostýmky a kloboučky proslulá. A i ona v nich rozhodně vypadala mlaději a svěžeji. Kate moc dobře ví, které barvy jí sluší a ví, že jakmile má na sobě veselou barvu, tak se rozzáří každá místnost, do které vejde.

Nejvíce budoucí královně sluší námořnická modrá, fialová, vínová, ale i různé druhy pastelových odstínů. A to Kate moc dobře ví, proto ji v těchto barvách vídáme nejčastěji. Často na sobě má i červenou, ale spíše teplejší odstín, protože ví, že příliš rudá jí moc nelichotí. Nejlepší jsou pro ni modré odstíny a jarní barvy. Vyhýbat se nemusí ani letním, které zdůrazní její přirozenou krásu.

Podívejte se na ty nejkrásnější outfity Kate Middleton

Celebrity - další články

Doporučujeme