Britney Spears je v životní formě. Na sociálních sítích předvádí své křivky v plavkách

18. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / britneyspears

Zpěvačka Britney Spears má za sebou už leccos, teď se ale zdá, že je konečně šťastná. Pobyt v karanténě si se svým partnerem a fitness trenérem v jedné osobě náležitě užívá. Na sociálních sítích se nyní pochlubila snímky v bikinách u bazénu, na kterých předvádí, že v izolaci rozhodně nezlenivěla.

Někdejší světová popová jednička Britney Spears si v životě prošla těžkými obdobími, v posledních letech se ale snaží na sobě tvrdě makat a usilovně pracuje na svém štěstí.

Vedle návratu k hudbě maká i na své fyzické kondici a po boku svého přítele Sama Asghariho (26) si dává pořádně do těla. Mezi její oblíbené činnosti patří zejména tanec a posilování. Své úsilí i jeho výsledky nezapomíná publikovat na sociálních sítích, kde ji sleduje více než 24 milionů fanoušků.

View this post on Instagram

Such a beautiful day !!!! God bless ??!!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

Blonďatá zpěvačka se snaží, seč může, nemá to ale zrovna jednoduché. Po psychickém zhroucení v roce 2008 je jejím zákonným opatrovníkem její otec Jamie Spears. Ten ale řadu věcí spíše komplikuje.

Britney a mladý fitness trenér tvoří pár od roku 2016 a zpěvačka by si s mladíkem ráda pořídila miminko. To ale Jamie podle amerických médií odmítá schválit.

Popová diva má v současnosti dva syny ze vztahu s Kevinem Federlinem. Staršímu Seanovi Prestonovi je 14, mladší Jayden James oslavil 13. narozeniny.

Celebrity - další články

Doporučujeme