Britney Spears na sobě tvrdě maká! Fotky z tělocvičny sdílí i na dovolené

19. října 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / britneyspears

Popová zpěvačka Britney Spears (37) nedávno svým fanouškům opět dokázala, že na sobě tvrdě pracuje. Poté, co změnila barvu vlasů z blond na výraznou černou a odjela se svým milencem na Maui totiž sdílela snímek z tělocvičny, kterým dokázala, že na trénink nezapomíná ani na dovolené.

Kdo by ji neznal. Kariéra Britney Spears vyletěla na počátku nového tisíciletí až do nebes. Jméno půvabné popové princezny rychle zaregistrovali lidé po celém světě a její alba si tehdejší teenageři kupovali ve velkém. Pak ale přišel drsný pád.

Zpěvačka se stala závislou na drogách i alkoholu a v roce 2007 si během nervového zhroucení oholila hlavu. Její tehdejší manažer Sam Lufti ji podle jejích rodičů jen drogoval a snažil se ji ovládat. V roce 2008 strávila nějaký čas v psychiatrické léčebně a zdá se, že od té doby se všechno znatelně zlepšilo. Britney začala tvrdě pracovat na své fyzické i psychické kondici a vrátila se za mikrofon.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

A zdá se, že zpěvačka opravdu konečně našla štěstí. Nedávno překvapila razantní změnou, když si obarvila vlasy ze světlé blond na temnou černou. Lásku našla v osobním trenérovi Samu Asgharim, který jí nyní pomáhá udržovat kondici a pěstovat své zdraví. Pohledný svalovec ji zřejmě motivuje nanejvýš dobře, protože Britney nezapomíná cvičit ani na dovolené.

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Během výletu na Maui, kam společně s Asgharim vyrazili, objevila malé studio pro cvičení jógy a neváhala ho navštívit. Se svými fanoušky pak sdílela foto z tréninku, na kterém spoře oblečená dokazuje svoji flexibilitu.

V komentáři se pochlubila, že prvních 20 minut jen svobodně tančila a pokračovala protahováním a jógou. Právě józe se hodně věnovala v posledním roce, teď už ji prý ale nebaví. V současnosti se soustředí hlavně na kardio a na tancování.

Vůči svému někdejšímu manažerovi si nechala vystavit soudní zákaz styku a když vyjíždí na koncerty, prostředí backstage zůstává nealkoholické. Pozitivní motivaci jí dodávají i její dva synové – Sean Federline (14) a Jayden James Federline (13), ze kterých už jsou dnes velcí kluci.

Lidé, kteří však se se slavnou zpěvačkou pracovali během posledních let, se shodují, že něco v ní se v kritickém období změnilo zřejmě nenávratně. Když v dubnu 2012 natáčela reklamu na parfém, byla prý už jen stínem svého někdejšího já. “Britney se během dvoudenního natáčení s žádnými kolegy vůbec nebavila. Zdálo se, že funguje jen před kamerou a jinak byla duchem nepřítomná,” svěřil se tehdy zdroj z natáčení serveru Radar Online.

Ačkoli se jí vede lépe, jejím zákonným zástupcem nadále zůstává její otec, který má naprostou kontrolu nad jejími financemi. Ten údajně nedovolí své dceři, aby skončila s kariérou, a bedlivě sleduje i její fyzický vzhled.

“Den po Dni díkůvzdání nejedna nic jiného, než samotnou zeleninu, protože cítila, že ji pořád sleduje. Řekla mi, že by se chtěla odstěhovat zpátky do Louisiany a mít další děti, ale její otec ji nenechá. To jediné, co chce, je usadit se a být blízko své nejlepší kamarádce – své mámě,” uvedl nejmenovaný zdroj pro časopis Star v roce 2015.

V tomtéž roce byla Britney Spears naposledy v léčebně závislostí. “Její otec Jamie Spears ji donutil jít na odvykačku, protože brala lék jménem Vyvanse,” sdělil člověk ze zpěvaččiny blízkosti časopisu Star. “Říkala, že jí byl předepsaný na ADHD, ale že od počátku užívání musela o hodně zvýšit dávkování,” uvedl zdroj.

Celebrity - další články

Doporučujeme