Bruce Willis ukázal dojemné video, na kterých může svět vidět chvíle, které tráví s dcerami

21. října 2022·Celebrity·Redakce

Bruce Willis (Zdroj: Profimedia)

Všechno zlé je pro něco dobré. Nemoc, kterou trpí amerických herec Bruce Willis, ho přiměla odejít před nějakou dobou do hereckého důchodu. Díky tomu má ale spoustu času a možností, užívat si naplno čas se svou rodinou. Na sociálních sítích ukázal, jak s nimi čas tráví. Dojemné video s jeho dcerkami rozněžnilo celý internet.

Herci na vrcholu jeho kariéry doktoři diagnostikovali nemoc, při které je poškozena oblast řeči v mozku. Bruce Willis se ale rozhodl nepropadat kvůli tomu depresi a místo toho se věnuje svým dětem. Vypadá to, že mu vůbec nic nechybí a prožívá nejlepší období svého života. Co si budeme povídat, vyděláno má jistě za svůj život už dost, takže otázka, jak uživit rodinu hvězda filmů Smrtonostná past, řešit nemusí.

Lidé vždy milují, když mohou nahlédnout do osobního života slavných hvězd. Manželka Bruce, Emma Heming Willis, přesně tohle fanouškům dopřála. Na instagramu zveřejnila dojemné video, kde jsou zachycené momenty jejich společného života.

View this post on Instagram

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Sledující tak mohou vidět jeho dovádění s dcerami, desetiletou Mabel Ray a osmiletou Evelyn Penn. Ve videu, doplněném hitem Bones od Maren Morris, hrdý tatínek bláznivě tančí se svými dcerkami, vozí je na zádech, hraje frisbee, líbá se se svou manželkou a celkově se chová jako mladík, kterému je spíše dvacet než člověk, kterému táhne na sedmdesát.

Celebrity - další články

Doporučujeme