Bude herec Aaron Taylor-Johnson nový James Bond?

15. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Aaron Taylor-Johnson. (Foto: Profimedia)

Aaron Taylor-Johnson je jeden z horkých favoritů na roli proslulého Agenta 007 Jamese Bonda. Casting se sice teprve chystá, ale bookmakeři mají v tomto docela jasno. Herec je známý například z filmů Godzilla a Kapitán America: Návrat prvního Avengera. Informoval o tom server Radio Times.

Po oznámení, že epizoda Není čas zemřít je poslední, kde si hlavního hrdinu zahrál Daniel Craig, se začalo spekulovat o tom, kdo do smokingu vklouzne příště. Objevil se dlouhý seznam potencionálních agentů 007. Na něm jsou například Henry Cavill ze Zaklínače, Regé-Jean Page ze seriálu Bridgerton, Idris Elba ze seriálu Luther, Richard Madden z Bodyguard a hvězda snímku Cizinka Sam Heughan.

Avšak největším favoritem podle bookmakerů je herec Aaron Taylor-Johnson. Bude tedy tento tmavovlasý muž nosit smoking a polobotky po Danielu Craigovi? Podle serveru Radio Times, měl herec natočit v roli Bonda už úvodní scénu a na prvním setkání s producenty a scénáristy, které proběhlo v listopadu, udělal velký dojem.

Šéfové byli opravdu ohromeni jeho jedinečnou kombinací herecké intenzity a působivým portfoliem akčních filmů, ve kterých hrál,” uvedl nejmenovaný zdroj pro The Sun. Aaron je známý rolemi například ze snímku On je fakt boží! a Nowhere Boy, kde si zahrál hlavní postavu, zpěváka a muzikanta Johna Lennona. Osvědčil se i v akčních filmech jako Kick-Ass, Avangers: Age of Ultron. V posledním roce se objevil po boku Brada Pitta v Bullet Train.

View this post on Instagram

A post shared by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

Samotný producent chce, aby Bonda ztvárnil někdo starší 30 let. Bond už je veterán, má nějaké zkušenosti – je to člověk, který si prošel válkami… Není to nějaké dítě ze střední školy,uvedl producent Michael G. Wilson.

Aaron Taylor-Johnson je tak do role Bonda podle zahraničních médií nejvhodnější volbou. Přesto si fanoušci musí počkat na oficiální potvrzení, které se zveřejní po hlavním castingu v březnu 2023.

Celebrity - další články

Doporučujeme