Bývalá hvězda Ulice Stanislava Jachnická se toho nebojí. Dobrovolně se nechala opíchat včelkami

24. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Herečka a dabérka Stanislava Jachnická. (Foto: Frekvence 1)

Stanislava Jachnická už má dost svých zdravotních problémů. A protože klasické lékařské postupy nezabírají, herečka a dabérka se rozhodla pro alternativní přístup. Na instagramu se svěřila, proč se rozhodla "opíchat se včeličkami".

Samozřejmě, že spoléhat se na medicínu a osvědčené lékařské postupy je potřeba, ale čím dál tím více lidí se snaží hledat alternativní přístupy léčby. To dělá i Stanislava Jachnická, jejíž hlasem mluví třeba Pheobe ze seriálu Přátelé.

Když měla volný den, využila ho bývalá hvězda seriálu Ulice k plnění restů. A na prvním místě měla zdraví. Již dlouho ji totiž trápily otékající prsty, respektive klouby na rukou. “Tak jsem se rozhodla, že se nechám opíchat včelami, tak to říkal i pan včelař,” svěřila se na svém instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Jachnicka Stanislava (@stanislavajachnicka)

Oficiální název této procedury je apiterapie. „Návštěv by mělo být víc, zvyšuje se i počet žihadel. Při správném dávkování dokáže včelí jed najít vadné buňky v těle a snaží se je opravit,“ vysvětlila svým sledujícím. Sama ale dodala, že už je trochu pozdě, protože včelky se už připravují na zimu. “Domluvili jsme se, že začneme s terapií v březnu,” dodala.

I tak ale dostala do prstu pět žihadel a rozhodně to nebylo nic příjemného. „Bolelo to, prst mi otekl, ale alespoň jsem zjistila, že nemám na bodnutí alergii.“ Lidé v komentářích obdivují její statečnost, protože mnozí by se báli už jen jednoho píchnutí. “Taky jsem se bála, ale když máš motivaci. A bolí to míň než injekce, ze začátku,” prozradila všem.

View this post on Instagram

A post shared by Jachnicka Stanislava (@stanislavajachnicka)

Herečka je velkou příznivkyní alternativní léčebných praktik. V minulosti třeba prozradila, že svůj hlas, kterým se částečně živí, často kurýruje na kryoterepií. To je léčba „suchým“ mrazem v komoře, kde je nějakých minus sto dvacet stupňů.

Celebrity - další články

Doporučujeme