Co stálo za rozvodem Aquamana a jeho manželky? Jasonův náhlý úspěch, který herečka nezvládla

24. ledna 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Foto zdroj: Shutterstock

Když minulý týden oznámil sexy Aquaman herec Jason Momoa rozchod se svou manželkou, herečkou Lisou Bonetovou, všechny jejich fanoušky to velice překvailo. Působili totiž jako šťastný a krásný pár. Však spolu byli celých šestnáct let a mají společně dvě děti, čtrnáctiletou Lolu a třináctiletého Nakoa-Wolfa Manakauapoa Namakaeha. Postupně ovšem vychází na povrch důvodu rozpadu jejich čtyřletého manželství. Podle informací časopisu People za tím stojí především Jasonův náhlý úspěch.

Mít doma takového sexy a sympatického fešáka, který je navíc neuvěřitelně vtipný, je sen snad každé heterosexuální ženy. Herečka Lisa Bonetová, která byla svého času hvězdou Cosby Show jednoho takového manžela měla. Jenže po tom, co se její o dvanáct let mladší partner stal slavnou a úspěšnou hvězdou, byl neustále pryč a odloučení pro ni a pro herce Jasona Momoa znamenalo konec jejich velké lásky.

“Rozešli se kvůli odlišným pohledům na svět,” tvrdí člověk, jenž je manželské dvojici blízký. “Před několika lety se Jason marně snažil najít práci. Nyní jeho kariéra vzkvétá. Chce v ní teď pokračovat, dokud může.” Nejnověji je svalnatý fešák Momoa k vidění na plátnech kin ve sci-fi snímku Duna. Do povědomí se dostal především díky roli khala Droga ve veleúspěšném seriálu Hra o trůny a k nebesům pak vystřelil díky sexy roli Aquamana.

A jeho úspěch v posledních letech se těžce odrazil na jeho manželství. Lisa prý už delší dobo nejevila zájem připojit se k pracovnímu cestování po světě jejího manžela a raději si užívala život v LA. Neustálá vzdálenost, která je dělila, si vybrala daň na jejich vztahu. Přestou jsou všichni přesvědčeni, že jejich rozvodové stání u soudu proběhne v klidu a bez jakýchkoliv naschválů, jak tomu někdy bývá.

Celebrity - další články

Doporučujeme