Dcera Petra Muka Noemi nezdědila po tátovi jen vzhled. I když váhala, jde v jeho šlépějích

23. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Noemi Muková (Foto zdroj: Instagram Noemi Mukové – se souhlasem Noemi)

Před dvanácti lety odešel na věčnost zpěvák Petr Muk, po kterém zůstala tehdy pouze tří letá dcera Noemi. V pořadu RTVS Dedovizeň přiznala, že ačkoliv nejprve váhala, jakým směrem chce svůj život směrovat, nakonec se rozhodla jít ve šlépějích svého táty. Nezdědila po něm totiž jen podobu, ale i hudební nadání.

Krásná Noemi, která jako by svému zesnulému tatínkovi z oka vypadla, se díky svému talentu dostala na Státní konzervatoř v Bratislavě. Studuje tam zpěv, herectví i tanec. Jako spoustu jiných dětí hudebně nadaných rodičů se rozhodla v té samé obživě pokračovat.

View this post on Instagram

A post shared by Noemi (@noemimukova)

Nešlo ale o její první volbu. Na rozdíl od jiných uvažovala, že by se mohla věnovat i něčemu jinému. Do tohoto rozhodnutí musela nejprve dozrát. Kvůli neustálému tlaku, že by se měla věnovat právě hudbě, se jí do toho logicky příliš nechtělo, protože si nebyla jistá, zda by to dělala kvůli sobě, a ne kvůli očekávání ostatních.

“Začala jsem se tomu věnovat později, protože mě do toho mnoho lidí nutilo. Čekala jsem na moment, kdy mě samotnou zpěv začne bavit. A přišlo to,” svěřila se Noemi v pořadu RTVS Dedovizeň. “Tatínek odešel, když mi byly tři roky. Dítě si pamatuje na nějaké vzpomínky, záblesky. Nebylo to snadné. Čím jsem starší, tak si to víc uvědomuji. Je to samozřejmé, že otec mi bude chybět víc v tomto věku, když se rozhoduji, kterou cestou jít. Teď to pociťuji nejvíc,” dodala dívka.

Celebrity - další články

Doporučujeme