Dnes slaví blonďatá sympaťanda s krásným úsměvem. Co jste o Cameron Diaz nevěděli?

30. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Cameron Diaz (Foto zdroj: Shutterstock)

Blonďatý Charlieho andílek dnes slaví významné kulatiny. Americká herečka Cameron Diaz na to nevypadá, ale už jí je 50 let. Přinášíme vám souhrn zajímavostí, které jste o ní nejspíš nevěděli. Informace přináší web Netflixer.

Již před lety oznámila, že odchází do hereckého důchodu. Chtěla se totiž naplno věnovat své rodině a co si budeme povídat, má za sebou velkých filmů víc než dost, takže proč ne. Přesto se ale nyní vrací zpět na televizní obrazovky, konkrétně na Netflix. Po boku Jamieho Foxxe se objeví v nové komedii. 

Mrkněte se na zajímavosti, které jste o této blonďaté oblíbené herečce nejspíš nevěděli.

Cameronin otec, Emilio Diaz, má kubánsko-americké kořeny. Její matka, Billie Diaz, má zase indiánský, italský a německý původ. Vypadá to, že se na jejím vzhledu podepsalo především Německo. Blond vlasy a modré oči určitě nemá ani z kubánsko-amerických kořenů, ani z indiánské strany či z italské.

Před dvěma lety se jí narodila holčička Raddix, což všechny překvapilo a nejspíš i ji samotnou, protože ve svých 41 letech v rozhovoru pro Esquire řekla, že ji mateřství nikdy nelákalo. Kdo by to byl řekl, že čáp (vrána) nakonec přece jenom přiletí, a navíc v pokročilém věku.

Chodila na stejnou školu v Long Beach jako Snoop Dogg. V talk show George Lopeze přiznala, že si ho na škole sice nepamatuje, je však pravděpodobné, že si od něj minimálně jednou koupila trávu.

Botox zkusila jednou v životě a prý už nikdy víc.Změnilo to můj obličej tak zvláštním způsobem, že bych se raději neviděla. Raději se budu dívat, jak můj obličej stárne, než abych měla obličej, který není vůbec můj,” řekla v rozhovoru pro ET už v roce 2014. Dokonce napsala knihu o umění stárnout s názvem Longevity Book (Kniha dlouhověkosti), která navazuje na její bestseller New York Times The Body Book (Kniha těla).

Od té doby, co si při natáčení Charieho andílků Na plny pecky stoupla na surf, naprosto tomuto sportu propadla. V roce 2003 si při surfování na Havaji zlomila nos.

Jejím nejoblíbenějším sportem je však sex. Alespoň tak to řekla při focení pro časopis Maxim. Stejně tak je i jejím nejoblíbenějším slovem slovo sex.

V Hollywoodu ji znají jako tu, co chodí věčně pozdě a je velice pověrčivá. 

Jako malá holka byla velice hubená. Proto tehdy dostala přezdívku Skeletor (Kostra).

Její nejlepší přítelkyní je Drew Barrymore. Sblížily se při natáčení Charlieho andílků. Cameron byla první, komu Drew volala, když se jí rozpadlo manželství. Vypadá to, že natáčení Charlieho andílků bylo pro život Cameron velice významné období.

Kromě sexu miluje také sledování porna. Přiznala to v show Jimmyho Kimmela. Nejradši si ho užívá při cestování v hotelových pokojích.

Celebrity - další články

Doporučujeme