Doma mají jedno důležité pravidlo, které dodržují Kate s Williamem i jejich děti. Co to je?

20. října 2022·Celebrity·Redakce

George, Louis a Charlotte (Zdroj: Profimedia)

Princezna Kate a princ William se snaží svým dětem dopřát co nejvíce "normální dětství". Chodí do školy, na veřejných akcí se objevují jen minimálně. Přesto ale mají George, Charlotte a Louis jedno pravidlo, které musí dodržovat. Které? Odpovídá deník The Sun.

Princ a princezna z Walesu plní své královské povinnosti na sto procent, vždy vypadají jako ze žurnálu a skandály jsou jim, oproti vévodkyni Meghan a princi Harrymu, cizí. Svým dětem se věnují na sto procent, a i když mají chůvy, tři ratolesti vychovávají osobně. Je třeba vidět, jak je vyzvedávají ze školy a rádi s nimi tráví čas při rodinných aktivitách, například u pečení či jízdy na kole.

Děti ale musí dodržovat jedno důležité pravidlo. Podle deníku The Sun se doma nikdy nekřičí. Zvyšovat hlas nesmí nejen děti, ale ani rodiče. Místo toho, aby Kate s Williamem poslali zlobivé děti do pokoje nebo jim dokonce dali na zadek, vezmou si je stranou a tam jim promluví do duše. „Nezbedné dítě je odvedeno z místa hádky nebo zlobení a klidně si s ním promluví buď Kate, nebo William. Všechno si vysvětlí, proberou se důsledky a nikdy se na ně nekřičí, svěřil se zdroj královského páru.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Už ale neřekl, jak dobře tato netradiční a velmi moderní technika funguje. Podle odborníků je ale někdy opravdu lepší vzít si zlobivou ratolest někam stranou, promluvit jí do duše a určit jasně stanovené hranice. Vzhledem k tomu, že děti následníka trůnu se na veřejnosti chovají vzhledem ke svému věku velmi způsobně, to Kate s Williamem asi docela dobře funguje.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme