Donaldovi už jsem blahopřála, napsala Trumpova exmanželka Frekvenci 1!

10. listopadu 2016·Celebrity·Redakce

K vítězství v amerických prezidentských volbách svému druhému manželovi gratulovala také rodačka z Československa Ivana Trumpová Zelníčková! Přečtěte si vyjádření, které poslala Frekvenci 1.

„Donaldovi jsem k vítězství blahopřála a přeju mu to! Amerika ho potřebuje a pevně věřím, že odvede kus práce. Je to chytrý a pracovitý člověk. Mnoho lidí ho kritizuje za to, že je otevřený a říká věci narovinu. Není to politik, je to podnikatel. Ale moc dobře ví, jak mluvit,“ napsala Trumpová z New Yorku, kde sčítání výsledků sledovala se svojí maminkou Marií Zelníčkovou (90). Přímo ve štábu Donalda Trumpa ale nebyly. Vše sledovaly v Ivanině pětipatrovém domě na 5. Avenue.

Ivana Zelníčková se s Donaldem Trumpem seznámila v roce 1976. V té době žila v emigraci v Kanadě a modelingová agentura, pro kterou pracovala, ji vyslala za prací do New Yorku.

ČTĚTE TAKÉ: Amerika Donalda potřebuje, prohlásila Trumpova (ex)tchyně ze Zlína!

„Moderovala jsem v New Yorku módní přehlídku. Holky mě pak přemluvily, abych šla s nimi do restaurace. U stolu tam nikde nebylo místo, a tak jsme seděly na baru, což nemám ráda. No a někdo mi poklepal na rameno – což taky nemám ráda! – a povídá: Já jsem Donald Trump. Pojďte k mému stolu. Tak jsme se poznali,“ popisovala své seznámení s magnátem v minulosti Ivana.

Necelý rok po seznámení se vzali. Krátce poté se jim narodil syn Donald a v následujících pěti letech dcera Ivanka a syn Eric. Na konci 80. let se ale nad jejich manželstvím začalo smrákat. V roce 1992 se oficiálně rozvedli.

Donald a Ivana se seznámili v roce 1976. Rozvedli se o 16 let později. Foto: archiv I. Trumpové

Celebrity - další články

Doporučujeme